Vali Yerlikaya: ilkokulumuz merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun adıyla taçlandı

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun adına Eyüpsultan’da yaptırılan ilkokul törenle açıldı.

Vali Yerlikaya: ilkokulumuz merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun adıyla taçlandı
Vali Yerlikaya: ilkokulumuz merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun adıyla taçlandı
GİRİŞ 04.10.2022 17:54 GÜNCELLEME 04.10.2022 17:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Eyüpsultan Göktürk Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 32 derslikli Muhsin Yazıcıoğlu İlkokulu'nun açılışında yaptığı konuşmada, merhum Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ülkenin daha güzel olması için hayatını hiçe sayarak çalıştığını söyledi.

Törende konuşan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, okulun isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever tarafından inşa edildiğini söyleyerek, eğitimle ilgili tüm ihtiyaçlarında Bakan Özer'in yanlarında olduğunu kaydetti.

YAZICIOĞLU'NUN İSMİYLE TAÇLANDI

Sosyla medyadan paylaşım yapan Vali Yerlikaya "Siyasi hayatımızın değerli ismi Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun adıyla taçlanan ilkokulumuzun açılışını Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Sayın Mahmut Özer’in teşrifleriyle gerçekleştirdik. Okulumuz #İstanbul’umuza ve #Eyüpsultan ilçemize #hayırlıolsun." dedi.

 

Törene, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçe protokolü ve davetliler de katıldı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • _*(1453)*_ 1 yıl önce Şikayet Et
    Okula muhsin başkanın isminin verilmesi elbette bizim için onur verici fakat fetönün itleri yakalanmadığı sürece bizim acımız dinmeyecek.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman taçlanır ? Emperyalizmin ülkemiz içerisinde gerçekleştirdiği Muhsin YAZICIOĞLU süikati failleri bulunduğunda..NOKTA
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehid Muhsin Yazıcıoğlu ilkokulu olmalıydı.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    fetönün itleri kudurmuştur.
    Cevapla
  • Muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    RTEEBU efendi ŞEHİTLİĞİN mertebe olduğunu,ünvan olmadığını VATANDAŞ senden çok daha iyi bilmektedir.Hayırdır bu FETÖ ağzıyla hazımsızlık niye.Evet Muhsin YAZIÇIOĞLU bir İSLAM ŞEHİDİDİR İNŞAALLAH.
    Cevapla
  • RTEEBU 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehilik bir mertebedir ünvan değil hatırlataym dedim.
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı Olsun Allahım Cennetiyle Şereflendirsin Muhsin Başkanı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!