CHP'li Engin Özkoç'un Başkan Erdoğan'ı izlediği kare her şeyi özetliyor

CHP Grupbaşkanvekili Engin Özkoç'un, Erdoğan'ın Meclis'teki konuşmasıyla CHP'nin başörtüsü hamlesini boşa çıkarması sonrası Erdoğan'ı Meclis çıkışında hüzünlü bir şekilde izlemesi sosyal medyada gündem oldu.

CHP'li Engin Özkoç'un Başkan Erdoğan'ı izlediği kare her şeyi özetliyor
CHP'li Engin Özkoç'un Başkan Erdoğan'ı izlediği kare her şeyi özetliyor
GİRİŞ 05.10.2022 17:50 GÜNCELLEME 05.10.2022 17:55
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Erdoğan, Meclis'ten büyük bir kalabaıkla uğurlanırken o sırada Meclis'in camında CHP Grupbaşkanvekili Engin Özkoç'un hüzünlü bakışı kameralara yansıdı.

Başkan Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü çıkışı karşısında "Gelin çözümü yasa değil anayasa düzeyinde sağlayalım" çağrısı CHP'nin algısını hezimete uğrattı.

CHP'nin hüsrana uğradığına ilişkin en güzel fotoğraf karesi TBMM'den geldi.

Başkan Erdoğan'ı, Meclis'ten büyük bir kalabalık uğurlarken o sırada Meclis'in camında CHP Grupbaşkanvekili Engin Özkoç'un hüzünlü bakışı kameralara yansıdı.

İşte o anın karesi;

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 108
  • battal 1 yıl önce Şikayet Et
    kemal bey ayağına sıkmaya devam ediyor. sıra meral apla da. anayasa değişikliği meclise gelecek ve bakalım kim evet kim hayır diyecek. maskeler düğüyor. kaybedeceklerini anladılar. takiyye yapmaya başladılar. özellikle düzelmeye başlayan piyasa ekonomisi bunların umutlarım bitiriyor. asgari ücret EYT kadro ve daha diğer hamleler bunların olmayan beyinlerini yemelerine sebep oluyor. 2023 sizin final yılınız olacak altılı ganyan masası
    Cevapla
  • Eren2345... 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan şu lider keşke bizim olsaydı , bir de bizim uğraştıklarımıza bak bakışı bu :)
    Cevapla
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    gel içindeki sesi dinle köprüden önceki son çıkışı kaçırma derim
    Cevapla
  • ley 1 yıl önce Şikayet Et
    benimde orda olmam lazım ama hatam çok bakışı
    Cevapla
  • kazan kazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine mağlubiyet tadacaklar ve farkındalar. Tek galip Allahtır ve Allahın yanında olanlardır. Onlar her zaman kazanırlar. Allah la beraber olanlara yenilgi yoktur, ya zafer ya şehadet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş