Muğla'da 6 pitbull ile korunan bağ evine müthiş operasyon

Muğla'da, Pitbull cinsi 6 köpekle korunan bağ evine, jandarmanın düzenlediği operasyonda 22 kilo skunk, 2 kilo reçine esrar, 5 kök kenevir ve esrar yetiştirmede kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Muğla'da 6 pitbull ile korunan bağ evine müthiş operasyon
Muğla'da 6 pitbull ile korunan bağ evine müthiş operasyon
GİRİŞ 13.10.2022 16:10 GÜNCELLEME 13.10.2022 16:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlükleri ekipleri, istihbarat çalışmasıyla Menteşe'nin Yemişendere Mahallesi'nde yaşayan İsrail uyruklu Shmuel Bonana D. (54) ile Bora Anıl Ç.'nin (32), uyuşturucu imal edip, sattığı bilgisine ulaştı.

6 PİTBULL KÖPEĞİ İLE KORUNUYORDU

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 2 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için gidilen bağ evinin bahçesinde, Pitbull cinsi 6 köpekle karşılaştı. Jandarma, köpekleri güvenli bölgeye aldıktan sonra içeri girdi.

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Evde yapılan aramada 5 kök kenevir bitkisi, 22 kilogram skunk, 2 kilogram reçine esrar, 53 hibrit skunk tohumu, reçine esrar yapımında kullanılan 50 metal filtre, 10 uyuşturucu kullanma aparatı, 1 uyuşturucu öğütme aparatı, esrar yetiştirmede kullanılan 50 kilogram özel gübre, 3 termometre, 1 hassas terazi, 1 nemlendirme makinesi, 1 ısıtıcı fan, 3 panel ısıtıcı, 8 panel ışıklandırma sistemi, 3 dolar, 1 laptop ve 2 hard disk ele geçirildi. Gözaltına alınan Shmuel Bonana D. ile Bora A.Ç.'nin, jandarmadaki işlemleri sürüyor. El koyulan 6 yasaklı ırk köpek ise belediyeye ait hayvan barınağına teslim edildi.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kasım 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne sahipsiz vatanım var elin yahudi su geçmiş uyuşturucu satıyor hemen dar ağacına yoksa işin devamı olacak
    Cevapla
  • Cenk 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar devlleti kaldıracağını sanıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!