Annesinin bakıcısını çocuğunun gözü önünde başına çekiçle vurup öldürdü

İstanbul'da kan donduran bir cinayet yaşandı. Kamil Hakan Karabulut, annesine bakıcılık yapan 39 yaşındaki Nursel Bircan'ı çocuğunun gözü önünde kafasına çekiçle vurarak öldürdü.

GİRİŞ 16.10.2022 15:26 GÜNCELLEME 16.10.2022 15:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Maltepe ilçesinde Kamil Hakan Karabulut, annesine bakıcılık yapan 39 yaşındaki Nursel Bircan’ı çekiçle vurarak öldürdü. Polis, Karabulut’u olay yerinde gözaltına aldı. 

Olay saat 11.30 sıralarında Maltepe Zümrütevler Mahallesi’nde bir sitede bulunan 10 katlı binanın birinci katında meydana geldi.

İddiaya göre, bir çocuk annesi Nursel Bircan(39), Kamil Hakan Karabulut (56)’un, 84 yaşındaki Demans hastası annesine evde bakıcılık yapıyordu.

Sabah saatlerinde Karabulut ile Bircan bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Kamil Hakan Karabulut, Nursel Bircan’nın çocuğunun gözleri önünde kafasına çekiçle vurdu.

Sesleri duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Sağlık ekipleri Nursel Bircan’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Kamil Hakan Karabulut gözaltına alınırken,  evde yapılan incelemelerin ardından Nursel Bircan’ın cenazesi adli tıp kurumuna sevk edildi. Şüpheli Karabulut, Maltepe Asayiş Büro Amirliğine getirildi. 

"BİR ANDA SESİ KESİLDİ, KESİN ÖLDÜRDÜ DEDİK"

Site sakini Öznur Türkan, "Sabah 11.30 gibi sese uyandık. 'Kes artık yeter' gibi bir konuşma duydum. Sonra bir anda sesi kesildi kadının. Ama adamın ona vurduğu darbelerin sesi geliyordu. 10-15 dakika sonra polis geldi. Adamı kelepçeleyip götürdüler. Hiç tanımıyordum kendilerini. Görmedim daha önce. Yaşlı bir teyzenin bakıcısıymış. Yanında da 8 yaşındaki bir çocuğu varmış. Biz bina sakinleri olarak bağrışmayı duyunca cama çıktık. Sonra bir anda sesi kesildi. Kesin öldürdü zaten dedik" dedi. 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafirr 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne Allah korkusu kaldı nede kanun cezalar caydırıcı değil. Herkeste mafyalık kabadayılık özentisi var. İnsanlığı unutturdular.
    Cevapla
  • Naber7 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemelen kadını taciz etti, kadın da karşı çıkınca katletti. Çükünü kesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
İsrail'den Batı Şeria'da kanlı baskın! Evi buldozerle yıktı, şehitlerin naaşlarını çaldı