Alparslan Büyük Selçuklu’ya 'Devrim Saltoğlu' geliyor! Ortalığı tozu dumana katacak

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde üstlendiği Rauf Denktaş karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Devrim Saltoğlu, Alparslan Büyük Selçuklu ekibine katılıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu’ya 'Devrim Saltoğlu' geliyor! Ortalığı tozu dumana katacak
Alparslan Büyük Selçuklu’ya 'Devrim Saltoğlu' geliyor! Ortalığı tozu dumana katacak
GİRİŞ 05.11.2022 16:43 GÜNCELLEME 05.11.2022 16:43

Asmalı Konak, Üvey Baba, Güvercin ve Sıla gibi projelerde kameralar karşısına geçen Devrim Saltoğlu ekranlara bomba gibi dönüyor. Osman Taşçı ile Barış Erçetin’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve Erol Avcı’nın yapımcılığını üstlendiği Bir Zamanlar Kıbrıs’ta rol alan Devrim Saltoğlu, Alparslan Büyük Selçuklu’yla el sıkıştı.

Ben Bu Cihana Sığmazam’a Keşanlı Ali Destanı’ndan sürpriz transfer! EDHO’dan sonra…Ben Bu Cihana Sığmazam’a Keşanlı Ali Destanı’ndan sürpriz transfer! EDHO’dan sonra…

Senaryosunu Emre Özdür ile Başar Başaran ikilisinin kaleme aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde oynadığı ‘Rauf Denktaş’ karakteriyle isminden geniş kitlelere bahsettiren Devrim Saltoğlu, Alparslan Büyük Selçuklu’da kilit rolle ekran önüne çıkacak.

Geçtiğimiz günlerde baba olan ve Yaz adını verdiği kızını kucağına alan Devrim Saltoğlu, Alparslan’ın yeni düşmanını oynamaya hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı