Keşanlı Ali Destanı’yla popülaritesini artırmıştı! Ben Bu Cihana Sığmazam'a 1 kişi daha...

2016 – 2020 yılları arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol aldığı Emine karakteriyle ilgi odağına yerleşen Sevil Akı, Ben Bu Cihana Sığmazam ailesinin bir üyesi oldu.

Keşanlı Ali Destanı’yla popülaritesini artırmıştı! Ben Bu Cihana Sığmazam'a 1 kişi daha...
Keşanlı Ali Destanı’yla popülaritesini artırmıştı! Ben Bu Cihana Sığmazam'a 1 kişi daha...
GİRİŞ 07.11.2022 11:15 GÜNCELLEME 07.11.2022 11:15
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Nejat İşler ve Belçim Bilgin ikilisinin başrollerini paylaştığı ve yönetmenlik koltuğunda Çağan Irmak’ın oturduğu Keşanlı Ali Destanı’yla yıldızı parlayan Sevil Akı’nın yeni adresi belli oldu.

Alparslan Büyük Selçuklu’ya Bir Zamanlar Kıbrıs’tan bomba transfer! Rauf Denktaş'tan sonra...Alparslan Büyük Selçuklu’ya Bir Zamanlar Kıbrıs’tan bomba transfer! Rauf Denktaş'tan sonra...

2011 – 2012 yılları arasında D Productions imzasıyla Kanal D’de yayına giren ve Haldun Taner’in proje tasarımcısı olduğu Keşanlı Ali Destanı’nın sevilen ismi Ben Bu Cihana Sığmazam’a katılıyor.

Keşanlı Ali Destanı’nın yanı sıra Berna Aruz ile Bahadır Özdener’in senaryosunu yazdığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da üstlendiği Emine karakteriyle ününe ün katan Sevil Akı’nın hangi rolü oynayacağı belli oldu.

Destan, Tatlı Hayat, Benim Annem Bir Melek, Tatlı Hayat gibi projelerde boy gösteren Sevil Akı, Deli Zeliha karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • kayıhan 1 yıl önce Şikayet Et
    akşam eve varınca tv lerde izleyecek güzel bir dizi yok sürekli haber internet çizgi film mecburen vakit geçsin diye bakıyoruz bazande tv yi komple kapatıyoruz , acaba diyorum bu dizileri millet izliyor mu çok merak ediyorum , 2 sene önce bazı diziler çok iyi idi ve eski dizilerin tekrar gösterilmesi dahi bunları izlemekten iyidir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    eşkiyada bütün k Vadisi'nin oyuncuları vardı burdada eşkiyanın oyuncuları var memlekette hiç oyuncu kalmadı sanki
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    EDHO nün astarı yüzünden pahalıya gelmeye başlamıstı oyunculara ödenen mekanlara araçlara ödenen miktar gelirin çok üzerine çıkmısti her şey lüks araçlar evler iş yerleri oteller hepsi para oyuncularda aynı mecbur bitmek zorunda idi
    Cevapla
  • Cos 1 yıl önce Şikayet Et
    Edho yarım bırakıldı daha bu diziyi izlemenin anlamı yok yarım kalmayacağının garantisi yok büyük bir saygısızlık yapıldı.
    Cevapla
  • Salih 1 yıl önce Şikayet Et
    dünyanin en iyisi olsa izlemem, edho da izleyiciye yapilan saygisizliktan sonra,denenmişi denemeye gerek yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan Refah açıklaması
Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Kapıyı açık bıraktılar