Marmaray'da seferlerin durma sebebi belli oldu

Üsküdar Marmaray'da seferlerin durma sebebinin, bir yolcunun amacı dışında yangın butonunu kullanması olduğu belirtildi.

GİRİŞ 02.11.2022 19:28 GÜNCELLEME 02.11.2022 23:44
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Üsküdar Marmaray istasyonunda saat 18.15 sıralarında acil bir durum sebebiyle vatandaşların peronları derhal terk etmeleri yönünde anons yapıldı. Anons üzerine vatandaşlar istasyondan çıkarken seferler kısa süreliğine durduruldu.

Yapılan incelemede, bir yolcunun yangın butonunu amacı dışında kullanması nedeniyle yangın alarmının devreye girdiği, istasyon boşaltma anonslarının otomatik olarak devreye girdiği anlaşıldı. Durumun anlaşılması üzerine seferler normale döndü.

DURMA SEBEBİ YANGIN ALARMI

Marmaray tarafından sosyal medya hesaplarından, “Marmaray Üsküdar istasyonunda bir yolcunun amacı dışında yangın butonuna basması sonucu yangın alarmı devreye girmiş, otomatik istasyon boşaltma anonsu yapılmıştır. Asılsız alarm kısa sürede iptal edilmiştir. Trenlerimizde aksama olmadan seferlerimiz devam etmektedir” şeklinde açıklama yapıldı. 

 

 

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 17
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz yere yangın butona kim bastıysa ceza kesin birdaha yapmaz yoksa yapanın yanına ker kalırsa bunun devamı gelir sonraki günlerde.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sabahta kapı sensörü bozuk diye uzun süre full dolu tren bekledi yolcuları tamamen boşaltıp devam etti galiba yolcular ağır geldi
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Otobüs değil bu. Bulunup orantılı cexa verilmeli
    Cevapla
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilerek yapmistir yakalayin haini
    Cevapla
  • İstanbullu 1 yıl önce Şikayet Et
    ibb nin pkk lı çalışanlarının işidir bu .. birşeye hazırlıyorlar insanları.. ankaparkın güvensiz olduğu yaygarasını yaydıkları gibi..millet için ne güzelse onlar bunlara düşman !! bunu hiç unutmayın..
    Cevapla
  • ططش 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk provalar devlet çok ama çok iyi mercek altına alsın bu olayı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı