İstiklal Caddesi'nde patlama! Can kaybı ve yaralı sayısı açıklandı

İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. İstiklal Caddesi'ndeki patlamada 6 kişinin vefat ettiğini, 81 kişinin yaralandığı açıklandı.

GİRİŞ 13.11.2022 20:35 GÜNCELLEME 13.11.2022 23:17
Bu Habere 213 Yorum Yapılmış

Taksim İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Olay yerinde incelemelerde bulunan Fuat Oktay, patlamaya ilişkin açıklama yaptı.

FUAT OKTAY AÇIKLADI: 6 ÖLÜ, 81 YARALI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, patlamada 6 kişinin vefat ettiğini 2'si ağır 81 kişinin yaralandığını açıkladı.

Oktay açıklamasında, ''An itibarıyla yine 4'ü olay yerinde olmak üzere 6 kişiyi kaybetmiş durumdayız. 81 de yaralımız var. Bunlardan ikisi ağır olmak üzere. '' ifadelerini kullandı.




BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA: 39 KİŞİ TABURCU EDİLDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'daki patlamada yaralanan 81 kişiden 39'unun taburcu olduğunu, tedavisi sürenlerden 5'inin yoğun bakımda bulunduğunu ve 2'sinin durumunun ciddiyet gösterdiğini bildirdi.

Bakan Koca açıklamasında, ''İstiklal Caddesindeki patlamada yaralanan 81 kişiden 39’u tedavileri tamamlanarak taburcu oldu. Yatırılarak tedavi edilen 42 hastadan 5’i halen yoğun bakımdadır, 2’sinin durumu ciddiyet gösteriyor. Yaralıların sağlıklarına bir an önce kavuşmaları için elimizden geleni yapıyoruz.'' dedi.
 

İstiklal Caddesi'nde patlama: Olay yerinden ilk görüntülerİstiklal Caddesi'nde patlama: Olay yerinden ilk görüntüler

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 213
  • vuslat 1 yıl önce Şikayet Et
    halkı korkutmak istiyorlar.
    Cevapla
  • Bayrak 1 yıl önce Şikayet Et
    Tutuklayin, ne bekliyorsunuz.
    Cevapla
  • Geyikli 1 yıl önce Şikayet Et
    Z kuşağı bilmez, Reisi Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan öncesi bu olaylar çok sık olurdu, pkk hem dağda hem şehirlerde Amerika tarafından kullanılır, sürekli kaos ortamına sürüklenmeye zorlanırdı Türkiye, hamdolsun bu köpeklerin artık son çırpınışları, artık güçlü bir Türkiye var, onlarda bunların farkında ve Türk Devletleri Birliği görüşmesinden sonra akılları sıra bize mesaj vermeye çalışıyorlar. Onların bir hesabı varsa Allah ın bin hesabı var..
    Cevapla
  • CCC 1 yıl önce Şikayet Et
    Hacivat ne kadar ikiyüzlüsün.
    Cevapla
  • doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    amerika ziyareti sonrası.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi