Vedat Milor, 6'lı masayla alay etti

Gastronomi yazarı Vedat Milor, Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayını belirleyememesini Twitter'dan tiye aldı. Milor, "Eğer biraz daha kafa yorarlarsa Ekmeleddin Bey’den de az alacak birini bulabilirler" dedi.

Vedat Milor, 6'lı masayla alay etti
Vedat Milor, 6'lı masayla alay etti
GİRİŞ 16.11.2022 19:18 GÜNCELLEME 16.11.2022 19:18
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayını belirleme tartışmaları devam ediyor. Belirsizliğin sürdüğü süreç hakkında Gastronomi yazarı Vedat Milor sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Milor paylaşımında Altılı Masa'yı tiye aldı.

'BİRAZ DAHA KAFA YORARLARSA'

Twitter'dan paylaşım yapan Vedat Milor, "Muhtar Kent çok saygı duyduğum biri. Kariyeri ve başarıları tartışılamaz. Ancak 6’lı Masa acele etmemeli. Ondan daha az oy alacak birini bulabileceğini düşünüyorum. Eğer biraz daha kafa yorarlarsa Ekmeleddin Bey’den de az alacak birini bulabilirler" dedi.

 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 26
  • İhsan 1 yıl önce Şikayet Et
    Paldır küldür şova hoş geldiniz
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasın ironi. Güldür Güldür parodisinden daha çok güldürdü.
    Cevapla
  • Tunc 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağam yazı fontunu belirlemisler. Büyük bir sıkıntıyı cozmusler ,
    Cevapla
  • ediz 1 yıl önce Şikayet Et
    İsrail'deki bilmem kaçlı masa kaç ay iktidarda kaldı? Galiba 1 yıl. Bizimkiler bir yıl bile dayanamaz. Diyelim tepki oyları ile 50+1 e ulaştılar. 6 ay sonra tekrar seçim. EEee n'olacak bu ülkenin iki yılını bu seçim süreçlerine feda mı edeceğiz? Gerçi iki yıl sonra anayasa yapacak çoğunlukla bile iktidara yürüyebilir Erdoğan... Yine de bir çok kazanımı yitireceğimiz bir iki yıl yaşamak istemiyorum.
    Cevapla
  • Blnt 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence rahmetli Kemal Sunal ı aday yapsınlar ne şiş yanar ne kebap o zaman(!)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Namık Tan'ın ismi çok konuşulmuştu, Özgür Özel öneren ismi açıkladı
İsrail'e lanet gösterileri dünyaya yayılıyor - Gazete manşetleri