Sözde hayvanseverlerden 'darbe' tehdidi: Hükümet devrilir

Konya’da provokatif eylemler düzenleyeceklerini itiraf eden oyuncu Burak Arslan, “Hayvanseverler konusunda hükümet devrilir hükümet değişir. Herkes bunu bilsin” dedi. Arslan, medyada algı operasyonları da yapacaklarını söyledi.

GİRİŞ 10.12.2022 15:42 GÜNCELLEME 10.12.2022 15:42
Bu Habere 509 Yorum Yapılmış

Konya’da bir barınakta yaşanan olayı bahane eden sözde hayvansever grupların asıl niyetleri ortaya çıktı.

Kon TV’de yer alan habere göre, kendisini oyuncu olarak tanıtan Paw Guards isimli dernek yöneticisi Burak Arslan’ın sözleri Gezi Kalkışması’nı hatırlattı.

HEDEF YENİ BİR GEZİ KALKIŞMASI MI? “HÜKÜMET DEVRİLİR, HÜKÜMET DEĞİŞTİRİLİR”

Gezi Kalkışması sırasında oyuncu Mehmet Ali Alabora’nın “Mesele ağaç değil sen hala anlamadın mı?” şeklindeki sözlerine benzer ifadeler kullanan Arslan, sosyal medyada canlı yayın açarak “Değil mevcut iktidar, hayvanseverler konusunda hükümet devrilir, hükümet değişir. Herkes bunu bilsin” itirafında bulundu.

“KONYA’DA YAPILACAK HER HAMLE, AK PARTİ ÜZERİNDE ETKİ YAPIYOR”

Konya Büyükşehir Belediyesi üzerinden yapılacak bir hamlenin AK Parti üzerinde etkisi olacağını söyleyen Burak Arslan, “Konya şu anki siyasi iktidarın kalesi olarak görülen bir yer. Aslında buradaki belediye başkanı üzerinden yapılabilecek herhangi bir hamle o parti üzerinde bir etki yaratıyor” dedi.

“MEDYA ALGISI ÇOK ÖNEMLİ”

Medyada algı operasyonları yapacaklarını itiraf eden Burak Arslan, sanatçı ve medya ekibi oluşturarak her ay Konya’da eylemler düzenleyeceklerini söyledi.

Medya algısı için her yolu deneyeceklerini söyleyen Arslan, şunları söyledi:

“Medya algısı yapmamız yapmamız en önemlisi. Gerekiyorsa medya ajansını tamamı ile ‘Konya’da katliam var’ tagı üzerine çalışmalar yaptıracağız. Gerekirse ‘Youtuber’lar ile anlaşacağız, gerekirse ‘twit’çilerle anlaşacağız, gerekirse yayıncılarla, muhabirlerle, ‘influencer’lar ile anlaşacağız. Konya’ya sürekli her ay 5-10 kişilik sanatçı ve medya ekibiyle çıkartmalar yapacağız.”

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 509
  • ata 9 ay önce Şikayet Et
    yok mu bir yasa, kanun. yetmedi mi bu hayvan taparların terörü. nasıl bir yapılanmaları nasıl bir güçleri var bitmiyorlar hep arsız hep ahlaksız. yeter artık. köpek görünce sinirimiz bozuluyor, eskiden severdik artık nefret ettirdiler
    Cevapla
  • Ertuğrul 9 ay önce Şikayet Et
    Hemen tutuklanmalı.
    Cevapla
  • Yerli hindular 9 ay önce Şikayet Et
    Hindular ineğe tapıyor bizimkiler köpeğe tapıyor.Köpeğe dokununca ciyaklıyor ama İBB adalarda atları bakımsız,aç bırakıp öldürünce tısssss ses yok.Hala anlamadınız mı mesele hayvan sevgisi falan değil. Bu zihniyet alışmış sudan sebeplerle darbe yapmaya.Menderesi niye idam ettiler? bebek davası,kilot davası,mama davası..şimdi Ağaç davası,Lgbt davası,Köpek davası.Artık o devirler bittiiii
    Cevapla
  • Uya 9 ay önce Şikayet Et
    Bunlar kim oluyorda darbeye heveslenmişler.!
    Cevapla
  • Avcı 9 ay önce Şikayet Et
    bu haytapçıların kimden beslendiğine bakmalı..hain bunlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya ekonomik büyümesine katkı sağlayacak ülkeler açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?
Kastamonu’da sulama kanalında başı kesilmiş ceset bulundu