Köpek korkusu eve hapsetti: 10 yaşındaki Baran psikolojik tedavi görüyor

Çorlu'da, ilkokul 4. sınıf öğrencisi Baran Çılgın'ı Pitbull saldırısından esnaf kurtarmıştı. Psikolojik tedavi görmeye başlayan çocuk, artık sokağa çıkıp oynayamıyor, okula tek başına gidemiyor.

GİRİŞ 11.12.2022 07:39 GÜNCELLEME 11.12.2022 09:51
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan Hanife Şefik İlkokulu 4. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Sercan Baran Çalgın psikolojik tedavi görüyor. Çılgın, "Eskiden dışarıda arkadaşlarımla oyun oynuyordum, vakit geçiriyordum ve okula yalnız gidiyordum. Artık bunların hiçbirini yapamıyorum" dedi. 

Çılgın, sürekli köpek saldıracak korkusu yaşadığını anlatarak, "Dışarıda oynuyordumve bu olay başıma geldi. O yüzden artık dışarıya çıkmak ve arkadaşlarımla oynamaktan bile korkuyorum. Şimdi köpek görünce yolumu değiştiriyorum. Dışarıya çıkamıyorum, hatta ekmek almaya bile gidemiyorum. Gece uyurken rüyalarıma giriyor, köpek havlama sesleri duyuyorum. Bu yüzden de psikolojik tedaviye başlatıldım. Okula da artık tek başıma gidemiyorum, ailemden birinin beni götürmesini istiyorum" diye konuştu. 

Baba Hayrettin Çılgın, köpeğin sahibi hakkında suç  duyurusunda bulunduklarını anlatarak, haklarını sonuna kadar arayacaklarını ifade etti.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    vatandaş biz bakmak zorunda değiliz demişsin,ama Allah a ve hesap gününe inanıyorsan Allah ın yarattığı muhtaç her canlıya gücün yettiğince yardım etmen gerekiyor.o hayvanlar niçin saldırıyor,açlıktan,ve yine düşün niçin Allah onların aç olmasına rıza gösteriyor,kullarını imtihan için--Allah diyor,bu köpekleri aç bırakırsam kullarım onlara verdiğim nimetleri bu yarattığım ve aç bıraktığım hayvanlarla paylaşacaklar mı.ama lakin lokantalar hayvan dadanmasın diye artıklarını deterjan dökerek çöpe döküyor,bizde çöpe atıyoruz.oysa o aç hayvanları doyuracak dünya yemek artığı çıkıyor.
    Cevapla
  • köpekler yiyor 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu görüntülere iyi bakın. Eğer hiç kimse olmasaydı çevrede adamı kesin öldürüp yerlerdi. O kadar çok faili meçhul cinayet varki, o kadar çok kayıp var ki, köpekler yiyor hepsini, kemiklerini bile bırakmıyorlar.
    Cevapla
  • BİRİSİ 1 yıl önce Şikayet Et
    hayvan severlik kimliği altında topluma zarar verenlerin memurun görevini yapmasını engellediği için para ve hapis cezası verilmelidir. Toplum güvenliğini tehlikeye düşürdükleri sebebi ile Topluma karşı suç işlediği için kamu davası açılmalıdır...
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    pitbul un satışı ve beslenmesi yasaklanmalıdır,toplayın bütün pitbul-doberman gibi saldırgan köpekleri,PKK ile çatışan emniyet ve askeri görevlilere verin.köpekleri savaşda kullanan ülkeler var.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha dün yirmi yavru köpek gösterdi haberler yola atmıslar çoğunun kemikleri sayılıyor .Bunlara nasıl bakılacak .Bir yetkili çıktı onbeş milyon köpek kedivar sokakta dedi bunlara nasıl bakılacak habirede ürüyorlar bunlar yakında sokaktaki cocuğuda yerler .Böyle olursa hayvan severler nedicek ozaman .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi