Şiddetli yağış nedeniyle 2 saat havada kalan uçak, Konya'ya indi

İstanbul'dan kalkan yolcu uçağı, şiddetli yağış nedeniyle Antalya Havalimanı'na inemeyince 2 saat havada kalıp, önce Konya'ya ardından Antalya'ya iniş yaptı.

Şiddetli yağış nedeniyle 2 saat havada kalan uçak, Konya'ya indi
Şiddetli yağış nedeniyle 2 saat havada kalan uçak, Konya'ya indi
GİRİŞ 12.12.2022 11:51 GÜNCELLEME 12.12.2022 11:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kentteki olumsuz hava şartları nedeniyle bazı uçak seferleri yapılamadı. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 21.05'te uçması planlanan Anadolu Jet'in TK7540 sefer sayılı uçağı, önce rötar yaparak saat 22.20'ye ertelendi.

Daha sonra saat 22.50'de kalkan uçağın pilotu, hava nedeniyle iniş yapamayıp, 2 saat havada kaldı. Havada birçok kez dönen uçak, saat 01.50'de Konya'ya iniş yaptı.

Yakıt ikmali yaptıktan sonra saat 03.00'te havalanan uçak, saat 03.50'de Antalya Havalimanı'na iniş yaptı. Uçağın 5 saat süren bir yolculuk yaptığı bildirildi.

Uçağın sorti yaptığı ve havada kaldığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Bursa 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın editör, son cümle de cep telefonu kamerasına yansıdı demek hatalı olmuş, zira görüntü cep telefonu kamerasına ait değil.
    Cevapla
  • Kemalettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Gecmis olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar