6 yaşındaki çocuğa istismar iddiası: Tutuklama talebi geldi, dava öne çekildi

Son dakika haberi: 6 yaşındaki kız çocuğuna istismar iddiasıyla ilgili tutuksuz sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatıma Gümüşel hakkında H.K.G.’nin avukatı tutuklama talep etti. Dava, 30 Ocak tarihine çekildi.

GİRİŞ 13.12.2022 16:07 GÜNCELLEME 14.12.2022 09:57
Bu Habere 221 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: 6 yaşındaki kız çocuğuna istismar iddiasıyla ilgili tutuksuz sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatıma Gümüşel hakkında H.K.G.’nin avukatı tutuklama talep etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, davanın bakanlığa 2 Aralık 2022'de ihbar edildiğini, aynı tarihte müdahil olduklarını açıklamıştı. 

Yanık'ın, dava sürecine ilişkin paylaştığı diğer bilgiler şöyleydi:

  • Mağdur 30 Kasım 2020'de Cumhuriyet Savcılığına müracaat etmiş. Savcılıktan konu bize intikal etmiş. 4 Aralık 2020'de Şiddet Önleme İzleme Merkezimizin ilk kabul birimine almışız, 8 Aralık 2020'de de mağduru kadın konuk evimize almışız.

DAVA ÖNE ÇEKİLDİ

3 tutuksuz sanıklı dava 30 Ocak tarihinde görülecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan istismar iddialarına tepki: Tam bir facia!Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan istismar iddialarına tepki: Tam bir facia!

İslam'a saldıranlara cevap Sözcü yazarından geldi: Hala anlamadınız! İslam'a saldıranlara cevap Sözcü yazarından geldi: Hala anlamadınız!

Destici: Çocuklara karşı işlenen suçlarda cezalar artırılmalıDestici: Çocuklara karşı işlenen suçlarda cezalar artırılmalı

KAYNAK: DHA, HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 221
  • Polat 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz bu ülkede bir Hüseyin üzmez gibi bir dava adamının iftira ile nasıl itibar suikastiyle 84 yaşında vefat ettiğine şahit olduk
    Cevapla
  • Ahmet 61 1 yıl önce Şikayet Et
    Dur bakalım dava sonuç lansın iftiramı gerçekmi Belli olsun 1 Altı yaşında çocugunu evlendiren ben anne baba görmedim duymadım 2 hade anne baba evlendirdi evlenecek kaç sapık var 3 böyle bir hadise anında hiç hala dayı amca teyze dede nene hepsimi olumlu baktı Sonuç bu din düşmanlarının iftirası diye düşünüyorum
    Cevapla
  • sancar 1 yıl önce Şikayet Et
    geleneksel dini literatür buna müsait maalesef,İslam tarihinde ve ortadoğuda bu evlilikler tarihte var,bugünde var..
    Cevapla
  • Sungur 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun Allahın ahkamına harp açan kafirlere. Yetişkin olmadan akıl baliğ olmadan 1 tane evlilik gösteremezsin. Evlilik gizli olmaz. Ehlî küfrün pis iftiraları, kendi necasetinden etrafı öyle görmesi.
    Cevapla
  • yolcu 1 yıl önce Şikayet Et
    6 yaşında kız çocuğu evlendirilmez islamda böyle bişey yok .... ve bunu islama ve cemaate mal etmek kasti yapılmış olaydır bunu hiçkimse kabul etmez heleki bunu chp li vekiler çıkıp akp nin cemaati deyip lanse etmeleri saldırmaları herkezi üzmüştür akp bütün cemaatlere eşiit davranmakta bunu herkez bilir..... chp algı yapma boşuna kimse yemiyo ....
    Cevapla
  • sancar 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok mu? İslam tarihi buharı v.b biraz oku var mı yok mu anlarsın..
    Cevapla
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    bunca yil neyi beklemisler ortada sapiklik var butun hepsini iceri atin suc belli konu belli bu kadar niye bekliyorlar bu tip suclar da o dk ceza ver sonra yargilama yine devam eder sonra seyini kes sapiklarin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!