Survivor 2023’e Çok Güzel Hareketler Bunlar’dan bomba transfer! BKM Mutfak'ta keşfedilmişti

Bir Demet Tiyatro, Hatırla Sevgili, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Aşağı Yukarı Yemişliler, Düşman Kardeşler, Salih Kuşu ve Galip Derviş gibi yapımlarda boy gösteren Murat Eken, Survivor 2023 kadrosuna transfer edildi.

Survivor 2023’e Çok Güzel Hareketler Bunlar’dan bomba transfer! BKM Mutfak'ta keşfedilmişti
Survivor 2023’e Çok Güzel Hareketler Bunlar’dan bomba transfer! BKM Mutfak'ta keşfedilmişti
GİRİŞ 17.12.2022 14:28 GÜNCELLEME 17.12.2022 14:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda Hakan Algül’ün oturduğu Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli komedi programının oyuncusu Murat Eken’in yeni adresi belli oldu. Proje tasarımını ve görüntü yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı skeç formatındaki Çok Güzel Hareketler sayesinde tanınırlık kazanan Murat Eken Survivor 2023 kadrosuna adını yazdırdı.

Senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı 1995 – 2007 yılları arasında yayınlanan BKM imzalı Bir Demet Tiyatro’yla keşfedilen Murat Eken, Survivor 2023 yarışmasında rakipleriyle kıran kırana mücadele edecek. Kutsal Damacana, Neşeli Hayat, Çok Filim Hareketler Bunlar gibi sinema filmi projelerinde yer alan Murat Eken, Acun Ilıcalı tarafından Survivor'un 3.yarışmacısı olarak açıklandı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonluk için Acunla iyi geçineceksi. Medya desteği topluca yorumcular senden bahsedecek. Canın isterse oyuna çıkacaksın. Seramonide saygısızca uyuyacaksın. En önemlisi sık sık sevgili değiştireceksin. Oiyunu kazanmanın bir önemi yok. Yeterli Acun'un adamı ol.
    Cevapla
  • Zehir 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha fazla kurgu ile timsah gözyaşları ile mi, aklı başında olan hemen hemen her kişi bu tiyatroyu 2 - 3 hafta içinde çözer ama nerde....
    Cevapla
  • 2023s 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayatta izlemem,yalan dolan.alavere.
    Cevapla
  • Ünal 1 yıl önce Şikayet Et
    Nisa dan hiç bir cacık olmazken şampiyon yaptın acun efendi . Hep bu işler şaibeli
    Cevapla
  • yabancı 1 yıl önce Şikayet Et
    ilk seyretmeme sebebim belli oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!