Şarkıcı Doğuş ölümden döndü! Korkunç kaza

Şarkıcı Doğuş'tan hayranlarını korkutan haber geldi. Yeni şarkısına klip çekimi için Antalya'da bulunan Doğuş, felaketin eşiğinden döndü.

Şarkıcı Doğuş ölümden döndü! Korkunç kaza
Şarkıcı Doğuş ölümden döndü! Korkunç kaza
GİRİŞ 18.12.2022 16:54 GÜNCELLEME 18.12.2022 16:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Doğuş, söz ve müziği kendisine ait "Son Perde" isimli şarkısını hayranlarının beğenisine sundu. Yapımcılığını Hayrettin Güneş'in üstlendiği şarkı tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

KAZA GEÇİRDİ

Doğuş, hayranlarının beğenisine sunduğu şarkısına Alanya sahillerinde bir de klip çekti. Senaryo gereği teknede çekilmesi gereken sahneler çekim ekibine ait Jet Ski'nin Doğuş'un bulunduğu tekneye çarpmasıyla son buldu. Jet Ski çarptıktan sonra denize düşen sanatçının yardımına set ekibi koştu.

YARA ALMADAN KURTULDU

Ufak bir şaşkınlık yaşayan Doğuş, kazadan yara almadan kurtuldu. Çekimlere sahilde devam edilirken sanatçı yaşanan durumu değerlendirip "İstenmeyen bir durum. Klip çekimlerinde başımıza istemeden birçok şey gelebiliyor bazen. Bu da onlardan biri oldu" dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • hknslh 1 yıl önce Şikayet Et
    yersen! :)
    Cevapla
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    ah doguş ah :):):)
    Cevapla
  • Aliaağa 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok yazık yahu çok yazık felaketin eşiğinden düşmüş vah vah vah… hemen akabinde kurban keseceğine şükür edeceğine klip çekmeye devam etmiş miş miş miş miş…
    Cevapla
  • Akla bak! 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurban olacak hayvana yazık, bu gibi şeyler için hayvanın canına kıymak cinayettir, günahtır. Kurban ibadetini ayaklara düşürmeyin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme!