Tavuk eti alırken dikkat! Son kullanma tarihi geçmiş 7 ton ele geçirildi

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde son kullanma tarihi geçmiş 7 ton 150 kilogram tavuk eti ele geçirildi. Etleri imha eden ekipler, firmaya ceza kesti.

GİRİŞ 19.12.2022 15:55 GÜNCELLEME 19.12.2022 17:23
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Eyyübiye Belediyesi zabıta ekipleri, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile birlikte Şanlıurfa Gıda İmalatçılar Sitesinde faaliyet gösteren gıda işletmelerinde denetim yaptı.

Eyyübiye İlçe Tarım Müdürlüğü Gıda Kontrol ekiplerinde görevli gıda mühendisleri ve veteriner hekimlerinin de katıldığı denetimlerde, toptan satış ve dağıtım yapan depolar kontrol edildi.

Kontrollerde son kullanma tarihi geçmiş 7 ton 150 kilogram paketli tavuk eti belirlendi. Etlere el koyan ekipler, imha ederken işletmelere ise cezai işlem uygulandı.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 22
  • Saglik 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu israfla Allah merhametiyle ekmek yiyoruz ..israf sadece .gıda zehirlenmesi çok oluyor tavukta.pahali satacak diye depolara yığın sonra da atın ,kimseye satmak nasip olmamış çok şükür Allah hiçbir sahtekara nasip etmesin
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlarda en çok gıda zehirlenmesi tavuk, balık, mantar diye sanıyorum. Tavizsiz gıda denetimlerini destekliyoruz fakat adam kayırma asla olmasın çünkü fitneye yol açar. Zaten her alanda fitneler var. Fitne adam öldürmekten daha tehlikeli, kötüdür.
    Cevapla
  • Ali Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi firma ise açıklayın ki millet bilsin
    Cevapla
  • Adanali 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen oyle cezayi zaten bizden telafi ediyor bir urune 1tl zam yapsa turkiyede 1000 marketi olsa hesapla parayi ceza cay parasi gibi kalir
    Cevapla
  • CABBAR 1 yıl önce Şikayet Et
    ceza nedir,firmayı ifşa et ve firmayı ticaretten men et.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    donmuş tavuk eti satisina izin verilmemeli tarihi gecen urunler donmuş olarak satiliyor cok riskli bir durum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"