Türkiye şampiyonu milli karateci sokak kavgasında yaralandı! Bıçağı kalçasına sapladı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada, Türkiye şampiyonu olan milli karateci Umut Eren Gündoğ bıçakla yaralandı. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Türkiye şampiyonu milli karateci sokak kavgasında yaralandı! Bıçağı kalçasına sapladı
Türkiye şampiyonu milli karateci sokak kavgasında yaralandı! Bıçağı kalçasına sapladı
GİRİŞ 27.12.2022 00:13 GÜNCELLEME 27.12.2022 00:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Karabaş Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde iki grup arasında 20.00 sularında iki grup arasında omuz atma sebebiyle tartışma çıktı.

BIÇAĞI MİLLİ KARETECİNİN SIRTINA VE KALÇASINA SAPLADI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine ismi öğrenilemeyen bir kişi, caddedeki bir iş yerinden aldığı bıçağı Bursa'dan Kocaeli'ye gelen milli karateci Umut Eren Gündoğ'a sapladı. Kavgada, 20 yaşındaki Gündoğ sırtından ve kalçasından yaralandı.

ÖNCE KAÇTI SONRA YERE YIĞILDI

Yaralı milli kareteci bölgeden koşarak kaçtı. Gündoğ, Leyla Atakan Caddesi’ne kadar gittikten sonra yere yığılıp kaldı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Milli karateci, buradan Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Bursa Büyükşehir Belediyespor’un sporcusu olan Umut Eren Gündoğ’un İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda devam eden Türkiye Ümit Genç ve U21 Karate Şampiyonası'nda +80 kilo komite kategorisinde Türkiye şampiyonu olduğu ve devam eden turnuvalar nedeniyle Kocaeli'de bulunduğu öğrenildi.

2 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Kavganın ardından olay yerinden kaçan şüpheliler E.C.A ve E.A ekiplerce gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

KAYNAK: AA, İHA, DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • ökkeş 1 yıl önce Şikayet Et
    Karete değil tabanca kurtarır
    Cevapla
  • yiğit 1 yıl önce Şikayet Et
    bir yiğit, bir milli karateci kolay kolay yetişmiyor, ama bir sokak köpeğinden değersiz bir insan çıkıp bütün emekleri boşa çıkarıyor, o başıboş itin en ağır cezaya çarptırılıp gün yüzü görmemesi lazım
    Cevapla
  • yorumsuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Dövüş sporları vahşettir.
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    bıçaklı saldırı normal dövüş sporu vahşet..maşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak