Lisede arkadaşlarını döven 4 öğrenci adliyede

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir lisede, sınıf arkadaşlarını tokat ve tekme atıp, bir yandan da ortalarına alıp zorla oyun oynatmaya çalışan 4 öğrenci adliyeye sevk edildi.

GİRİŞ 29.12.2022 12:55 GÜNCELLEME 29.12.2022 13:37
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Olay, Ereğli Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana geldi. Lisede çekilen görüntülerde 11’inci sınıf öğrencisi N.G.’nin sınıftaki arkadaşları tarafından darbedildiği görüldü. N.G.’ye tekme ve tokat atanlar, başını ardı ardına tahtaya vurdu. Öğrenciler, arkadaşlarına zorla şınav çektirmeye çalıştı.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından N.G.’nin ailesi şikayetçi olurken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. Okul idaresi olaya karıştığı iddia edilen 10 öğrenciye, 10 gün okuldan uzaklaştırma cezası verirken disiplin soruşturması sürüyor.

Ayrıca olaya karıştığı iddiasıyla dün akşam saatlerinde gözaltına alınan 4 öğrenci, sabah saatlerinde Ereğli Adliyesi’ne sevk edildi. 4 lise öğrencisinin savcılıktaki ifade işlemleri devam ediyor

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    cezaevin tuvaletlerini 2 ay yıkasınlar amele işlerinde çaliştırsınlar iyi gelir bu zombilere
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Mahkeme, hakettikleri cezayi vermezse, başka türlü bedeli ödettirilir...
    Cevapla
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarikatlar kapatılsın diyenler okullar kapatılsın
    Cevapla
  • Evinizde 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanal ortamı ve tik tok zombileri iş başında, geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlarını değil, engelli genci döven serseriler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim