Sinan Sardoğan'ın tacizleri ifşa olmuştu? Arife Gökçe'nin baş şüphelisi gözaltında

Son dakika haberine göre, 17 Aralık'tan bu yana kayıp Arife Gökçe'nin baş şüphelisi Sinan Sardoğan gözaltına alındı. Sardoğan hakkında çoğu taciz olmak üzere 23 adli işlem yapıldığı ortaya çıkmıştı.

GİRİŞ 07.01.2023 00:43 GÜNCELLEME 07.01.2023 21:17
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Son dakika haberleri... ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te, Tokat’ın Almus İlçesi Ataköy'ünde 20 günü aşkın süredir kayıp olan 5 çocuk ve 12 torun sahibi Arife Gökçe ile ilgili henüz bir iz bulunamadı. Tüm gözler, akıl sağlığı yerinde raporu olan Sinan Sardoğan'ın üzerindeydi.

TAKINTILI KOMŞU SİNAN SARDOĞAN GÖZALTINDA

Tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran olayda yüzlerce soruya "Hayır" yanıtını veren olayın baş şüphelisi Sinan Sardoğan, gece saatlerinde polis ekiplerince küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel tacizden gözaltına alındı. Görüntülerde polis ekipleri Sinan Sardoğan’ın kaldığı otel odasına gelerek gözaltı kararını tebliğ ediyor ve üst araması yapıyor. Ters kelepçe takılan Sinan'ın korku dolu görüntüsü dikkat çekti.

Geçtiğimiz hafta şüpheli Sardoğan üzerinden ve ikamet adresinden Jandarma Kriminal Daire Başkanlığınca incelenmek üzere biyolojik swap örnekleri ile numuneler alınmıştı.

KÜFÜRLÜ VE HAYASIZCA MESAJLAR ATTI

İlk olarak Arife Gökçe'nin kardeşi Hamide Eroğlu'nun kızını isteyen takıntılı şüpheli Sinan Sardoğan, reddedilince taciz mesajlarına başladı. Jandarma karakoluna giderek şikayetçi olan Hamide Eroğlu'nu tacize başlayan Sardoğan, anne ile kızına küfürlü ve hayasızca mesajlar attı.

ÖZ KIZ KARDEŞİNE BİLE

Programda, 50 yaş üstü birçok kadına taciz mesajları attığı ortaya çıkan ve hakkında 23 adli işlem yapılan Sinan Sardoğan hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Öz kız kardeşi Serap Bayrak'a bile cinsel içerikli hayasızca mesajlar atan Sardoğan'ın akrabalarını da mesajla taciz ettiği ortaya çıkmıştı. Programa gelen aramalarda Sardoğan'ın sokakta kadınlara cinsel organını gösterdiği iddia ediliyordu.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Türkmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek çare kısasa kısas ve şeriat gerisi boş... 23 adli olay var dışarıda geziyor Toplumda tepki var diye verirler üç yıl hapis onunda bir yılını yatar çıkar devam eder sapkınlıklarına... Tek çare yol şeriat ve Allah ın hükümleri...
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    hakkında bu kadar adli işlemi olan bir insan nasıl halen sokakta gezebiliyor ne bekleniyor yani
    Cevapla
  • TekiN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu devletin polisi savcısı hakimi yokmuda bu rezillikler televizyonda milletin gözü önünde yaşanıyor anlamadım gitti
    Cevapla
  • İrfan 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki yok.
    Cevapla
  • Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Amaç o kişi burda ifşa oluyor ikincisi yayına gelip şikayetçi olan oluyor yayın süresince kayıt altına alınıp delil toplanıyor bilgine
    Cevapla
  • veli 1 yıl önce Şikayet Et
    bu tür adamlar ancak kendinden yanaymış gibi davranılarak ve samimi yanındaymış gibi görünerek konuşturulabilir, diğer türlü sert ve suçlayıcı tavırlarla asla konuşmaz, adam aslında çok zeki ama ruhsal sorunlu
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Acaba evde tandır varmı hiç içine baktinizmi belkide orda kafasına vurdu yanan tandirin içine attı cunki ekmek pişiren bir kadın elleri ayakları rahat olur yani ayakkabı olmaz.Tandiri kontrol edin
    Cevapla
  • Bursalı 1 yıl önce Şikayet Et
    ''ekmek pişiren bir kadın elleri ayakları rahat olur yani ayakkabı olmaz'' ne demek........
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar