Cinayet baş şüphelisi Sinan Sardoğan küçük kız çocuğuna tacizden tutuklandı

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Arife Gökçe isimli kadının kayıp olarak aranması ile ilgili katılan ve "çocuğun cinsel istismarı" suçundan gözaltına alınan Sinan Sardoğan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GİRİŞ 07.01.2023 23:56 GÜNCELLEME 07.01.2023 23:56
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Arife Gökçe isimli kadının kayıp olarak aranması ile ilgili katılan baş şüpheli Sinan Sardoğan "çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklandı. Onlarca taciz vakasına karıştığı iddia edilen Sardoğan'ın yaşlı kadınlara yönelik hakaret ve cinsel taciz içeren mesajları ifşa olmuştu.

İSTANBUL'DA KÜÇÜK KIZ ÇOCUĞUNU TACİZ ETTİ

Avcılar'da 2018 yılında meydana gelen olayda A.A. isimli çocuk cinsel istismara uğramıştı. Olaya ilişkin şüphelinin aranmasına devam edilirken, eşkal bilgileri ile birebir uyuşması ve yaptırılan teşhis sonucunda aynı şahıs olduğunun anlaşılması üzerine Sinan Sardoğan 6 Ocak günü yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Şüpheli Sardoğan emniyetteki işlemlerinin ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilmişti. Sardoğan Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sinan Sardoğan'ın tacizleri ifşa olmuştu? Arife Gökçe'nin baş şüphelisi gözaltındaSinan Sardoğan'ın tacizleri ifşa olmuştu? Arife Gökçe'nin baş şüphelisi gözaltında

KAYNAK: İHA, DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adama dahil hiç bir kanıt olmaksızın zorla..baskı ile yalan kanıt bulup tutuklattilar
    Cevapla
  • mrtmt 1 yıl önce Şikayet Et
    Şükür yani , milletin karısı kızı düzülmekten kurtuldu. Ben deliyim diyen herkesi düzer, öldürürmüş bunu anladık.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    saatli bomba gibiymiş
    Cevapla
  • Zeki55 1 yıl önce Şikayet Et
    adamın arkası yok... belki gerçekten sapık da olabilir.... ancak bu tutuklama işi adil değil hissi var bende.... sanki adamı zorla tutuklama gerekçesi uydurmuşlar gibime geldi... az daha zorlasanız roma yı da bu adam yakmıştır.
    Cevapla
  • ŞEHİTLER 1 yıl önce Şikayet Et
    yalancılar yalancılar ..adama okadar nefret beslendiki napalım ne edelimde hapse atalım dediler..neden bana inandırıcı gelmiyor..haftanın son günü gözaltı bide ...aklımla dalga geçmeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belçika'nın VRT televizyonu, Eurovision yayını sırasında İsrail’i protesto etti
Eurovision yarışmasında İsrailli şarkıcı yuhalandı koşarak sahneden inmek zorunda kaldı