Hülya Koçyiğit'ten Türkiye mesajı: Bütün dünya duymalı ve bilmeli

'1.Uluslararası Evlat Nöbeti: Diyarbakır Anneleri Kongresi' Nevşehir’de başladı. Burada konuşma yapan sanatçı Hülya Koçyiğit çarpıcı ifadelerde bulundu.

Hülya Koçyiğit'ten Türkiye mesajı: Bütün dünya duymalı ve bilmeli
Hülya Koçyiğit'ten Türkiye mesajı: Bütün dünya duymalı ve bilmeli
GİRİŞ 07.01.2023 18:45 GÜNCELLEME 09.01.2023 12:45
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Medya Platformu tarafından İçişleri Bakanlığı ve İletişim Başkanlığı’nın yanı sıra Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen '1.Uluslararası Evlat Nöbeti: Diyarbakır Anneleri Kongresi' Nevşehir’de başladı.

Düzenlenen oturumlarla yeni toplumsal hareket, duygusal emek, medya sosyolojisi, aidiyet ve inanç, protest duruş, kadın direnişi başlıkları ele alınacak. 



PKK’nın kaçırdığı ve istismara uğrattığı çocuklara dair de önemli analizler sunacak olan kongrenin açılışına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, şehit yakınları ve gaziler, sanat-medya dünyasının önemli isimleri, duayen gazeteciler, alanında uzman konuklar ve akademisyenler katıldı.

Kongrede konuşan Sanatçı Hülya Koçyiğit, “Bizde var olan en büyük gerçeğimiz terör. Terörde yitirdiklerimiz, kaybettiklerimiz ve Diyarbakır’da evlatlarını HDP’ den geri isteyen, ellerinde evlatlarının resimlerini bağrına basmış haklı, onurlu, gururlu annelere destek çıkmak için buradayım. Onların acılarını bütün dünyaya duyurmak için ben de etkinliğe katıldım. Daha önce de kendilerini ziyaret etmiştim. Bu ülkenin terör gerçeğini bütün dünya duymalı ve bilmeli” ifadelerini kullandı.

AÇIKGÖZ: EVLATLARIMIZI SÖKE SÖKE ALACAĞIZ

Nevşehir Milletvekili ve Kongre kurul Başkanı Mustafa Açıkgöz; "Kendi çocukları ve aileleri refah içinde, en iyi okullarda eğitim görüp yaşarken; bizim tertemiz çocuklarımızı dağa çıkartıp, kalem tutması gereken ellere silah veren teröristlerden, evlatlarımızı söke söke alacağız" dedi.

Açıkgöz; ayrıca "Terörle mücadelede etkin ve kararlı bir politika yürüterek, köklerini kazıyan Sn. Cumhurbaşkanımıza ve bayramını, tatilini teröristlerle mücadele edilen bölgelerde geçiren Süleyman Soylu Bakanımıza milletimiz ve Evlat Nöbeti tutan annelerimiz ardına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 45
  • Arzu 1 yıl önce Şikayet Et
    Diğer sanatçı geçinenler gibi bu vatanın haini değil!
    Cevapla
  • Frank 1 yıl önce Şikayet Et
    Terore sessiz kalan hic bir sanatciya destek olmayin turk milleti onlar sadece turkiyeyi somurmek icin varlar cunku yukunu tutan ulkeden kaciyorl ac kalinca geri donup tekrar soyuyorlar az duyarli olun yakunda kacacak ulke bulamayacak olanlar soyulan turk halki olacaktir.
    Cevapla
  • Atilla 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir hanfendi, asaletli Türk sanatcısı, sağlık ve başarılar dileriz.
    Cevapla
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sanatçı yürekli şekilde çıkıp açıklama yaptığında iktidar yalakası oluyor ama hdp yi destekleyenler satılmış ve kazınmış CHP ve iyi parti açıklama ve bu sanatçıyı kotuleyince bravo diyorlar ülkem ne hale gelmiş yazık
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Hülya Koçyiğit gibi gerçek sanatçılar bu ülkede daha ön plana cikmaliki sanatı hıyanet le özlestiren kıytırık sanatçı geçinenler hadleri i bilsinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!
Başıboş köpekler vatandaşın kabusu oldu! Sonunda harekete geçildi! Belediyelere yazı