CHP’li Özgür Özel’in Manisa dönemi ortaya çıktı! FETÖ parlatmış

15 Temmuz hain darbe girişimi döneminde kapatılan FETÖ medyasına giderek sahip çıkan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in Manisa’dan Ankara’ya uzanan milletvekilliği hikayesinde FETÖ’nün Manisa imamının anahtar olduğu tespit edildi.

CHP’li Özgür Özel’in Manisa dönemi ortaya çıktı! FETÖ parlatmış
CHP’li Özgür Özel’in Manisa dönemi ortaya çıktı! FETÖ parlatmış
GİRİŞ 14.01.2023 00:40 GÜNCELLEME 14.01.2023 00:40
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "hükümete ilk darbe girişimi" olarak bilinen 17/25 Aralık sürecinde FETÖ'cülerin sözcüsü olarak hareket eden ve 15 Temmuz hain darbe girişimi döneminde kapatılan FETÖ medyalarına giderek sahip çıkan Özel'in, Manisa'dan Ankara'da milletvekilliğine uzanan hikayesinde kapıları açan kişinin FETÖ Manisa imamı olduğu tespit edildi.

BURJUVA EĞİTİMİ: KAMUFLE OLMAK İÇİN İÇKİ, KADIN VE CİNSELLİĞİ ÖN PLANA ÇIKARMA EĞİTİMİ VERİLDİ

Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı'na FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 2016'da ifade veren Enis Uludemir, FETÖ'nün özel yetiştirdiği isimleri eğitimine dair önemli bilgiler verdi. FETÖ imamlarından, "burjuva" eğitimi aldığını anlatan Uludemir, içki, kadın, cinsellik gibi konularda kendini kamufle etmesi için özel yetiştirildiğini kaydetti.

CHP'li Özgür Özel terör örgütü PKK destekçisi Selçuk Mızraklı'ya sahip çıktıCHP'li Özgür Özel terör örgütü PKK destekçisi Selçuk Mızraklı'ya sahip çıktı

FETÖ'DEN ÖZGÜR ÖZEL'E PARLATMA OPERASYONU

İfadesinde, her alanda olduğu gibi siyasi alanda da FETÖ/PDY örgütünün faaliyet gösterdiğini, özellikle Salihli ilçesinde eczacılık yapan Özgür Özel'in 2007'den bu yana FETÖ/PDY örgütü tarafından desteklenmeye başlandığını anlatan Uludemir, "Örgüt içerisinde bu desteklenme 'parlatma' olarak tabir edilmekteydi. FETÖ/PDY örgütü 2007'den itibaren Özgür Özel'e maddi ve manevi destekte bulunmuştur. Bu destek aracı vasıtasıyla Özgür Özel'e ulaştırılmaktaydı. Salihli Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Talat Zurnacı, MASİAD veya başkaca bir derneğe üye değildi. FETÖ/PDY Manisa örgütü Talat Zurnacı ile irtibata geçti ve bu iş için Özgür Özel'in uygun olduğunu belirtmesi üzerine örgüt Özgür Özel üzerine çalışma yapmaya başladı" ifadelerini kullandı.

İsmail Çataklı'dan CHP'li Özgür Özel'e: Size Yazıklar olsun. Köstebek Özgürİsmail Çataklı'dan CHP'li Özgür Özel'e: Size Yazıklar olsun. Köstebek Özgür

PARLATMA SONRASINDA ÖZGÜR ÖZEL'E OLAN İLGİYİ KONTROL ETMİŞLER

Örgüt içerisinde, "parlatma" olarak tabir edilen şekilde Özgür Özel'in halk nezdinde itibarının artırıldığını belirten Uludemir, ifadesinde şu sözleri kaydetti:

"Bu çalışmalar ile Özgür Özel CHP içerisinde yükselişe geçti. 2011 Genel Seçimlerinde Özgür Özel CHP'den Manisa milletvekili oldu. 2007 sürecinden sonra FETÖ/PDY örgütü Özgür Özel'e maddi ve manevi destek sağladı. Bu destek üzerine MASİAD Genel Sekreteri Hakan Yörükoğlu ile birlikte zaman zaman Salihli'deki CHP faaliyetlerine giderek Özgür Özel'e olan sempatiyi, ilgili kontrol etmeliydik. Bizzat Hakan Yörükoğlu da bana birebir Özgür Özel'in desteklendiğini, parlatıldığını, bu ismi Talat Zurnacı'nın önerdiğini söylemişti."

KAYNAK: SABAH

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 64
  • Türkoğlutürk. 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamda sağlam çene var. car car car car, bağır bağır car car. Çenen bitsin be adam.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 1 yıl önce Şikayet Et
    çekirge gibi zıplamayı beceren sonunda kayaya çarpacagını bilmeliydi hain soysuz..
    Cevapla
  • METİN 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hasreti çekenlere yapılan davetleri ne çabuk unuttunuz
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    siyaset,24 saat,farkındalık,siyaset mühendisliği,senin gibilerin anlamazlığı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    En büyük fetöcü chp lilerdir.
    Cevapla
  • bayram 1 yıl önce Şikayet Et
    böyle bir hainliği düşmanlığı fetö ve terörist pekakadan başka kim parlatabilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır