İsmail Çataklı'dan CHP'li Özgür Özel'e: Size Yazıklar olsun. Köstebek Özgür

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, CHP'li Özgür Özel'in İBB'deki soruşturma sonrası ortaya sürdüğü iddiasına, ""İftira ediyorsun, yalan söylüyorsun! Size Yazıklar olsun. Köstebek Özgür" yanıtını verdi.

İsmail Çataklı'dan CHP'li Özgür Özel'e: Size Yazıklar olsun. Köstebek Özgür
İsmail Çataklı'dan CHP'li Özgür Özel'e: Size Yazıklar olsun. Köstebek Özgür
GİRİŞ 29.12.2022 17:49 GÜNCELLEME 29.12.2022 17:49
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, İBB'ye yönelik terör soruşturmasının ardından kardeşi hakkında bugün de FOX TV'de  asılsız iddialarını sürdüren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e sosyal medya hesabından yanıt verdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel FOX  TV'de "Süleyman Soylu sorumluluk altında olduğunu itiraf etmiş. Kardeşinin aranan listesinde olduğunu bilmeyenler teröristlerin ayakkabı numaralarını bilmekle övünüyor. Aldığımız telefonlar İsmail Çataklı'nın araması olan kardeşinin geçen yıl Çankırı'ya geldiğini söylüyor." ifadelerini kullandı.

"KÖSTEBEK ÖZGÜR"

Çataklı Özel'İn paylaşımını alıntılayarak "İftira ediyorsun, yalan söylüyorsun!
Çünkü sizin için izzeti nefis, haysiyet, devlet gibi kavramların bir önemi yok!
Böyle terörde arananlar listesinde falan yok! Yılbaşı iznine geldi, savcılığa ifadesini verdi. Size Yazıklar olsun. Köstebek Özgür" yanıtını verdi.

"NAMUSSUZLUĞUN DA BİR SINIRI VAR"

Dün İsmail Çataklı, Özgür Özel'in yalan söylediğini vurgulayarak, "Namussuzluğun da bir sınırı var. Yargı önünde sana hayatının en büyük bedelini ödeteceğim." demişti.

Bakan Soylu 11 maddede ifşa etti! PKK'lılar CHP'li belediyelere böyle alındıBakan Soylu 11 maddede ifşa etti! PKK'lılar CHP'li belediyelere böyle alındı

Süleyman Soylu isim vererek açıkladı... 'FETÖ'nün ricasıyla CHP'de vekil oldu'Süleyman Soylu isim vererek açıkladı... "FETÖ'nün ricasıyla CHP'de vekil oldu"

"GELİR HERKES GİBİ ADALETE HESABINI VERİR"

Çataklı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Biz yedi kardeşiz. Altısı yurt dışındaydı, biri dönüş yaptı, diğerlerinin en eskisi 34 yıl olmak üzere yurt dışındalar 32 yıldır yurt dışında olan biriyle ilgili bir ihbar var. Gelir, herkes gibi adalete hesabını verir. Nüfus kayıtlarımızda da her hangi bir isim değişikliği yok."

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN İBB'YE YÖNELİK TERÖR SORUŞTURMASI

İçişleri Bakanlığı, 22 Aralık'ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) işe alımlara yönelik incelemesini tamamlayarak raporunu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim etmişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB'de 1668 kişinin veya yakınının "terörle irtibatlı ve iltisaklı" olduğunu söylemiş, bu sözler sonrasında özel teftişle görevli müfettişler İBB'yi soruşturmaya başlamıştı. İBB, işe alımlar öncesinde güvenlik soruşturmalarının sağlıklı olarak yürütülmediğini, İçişleri Bakanlığı'nın bilgi vermediğini iddia etmişti.

CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL İBB'DEKİ TERÖR SORUŞTURMALARINI PERDELEMEK İÇİN BAKAN YARDIMCISI İSMAİL ÇATAKLI'YI HEDEF ALMIŞTI

Bu gelişmeden bir gün sonra CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanlığı’nın İBB çalışanları hakkında hazırlanan dosyanın savcılığa teslim edilmesini perdelemek için yeni bir iddia ortaya atmıştı.

Özel, "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya soruyorum, bakan yardımcın İsmail Çataklı'nın kardeşi FETÖ firarisi mi değil mi kardeşim? Çık de ki değil. Benim bakan yardımcımın kardeşi FETÖ firarisi değil de. Ondan sonra oturalım konuşalım. Terbiyesizliğin de bir haddi, hududu var" sözlerini sarf etmişti.

AK Parti'li Turan'dan CHP'li Özel'e 'Semra Güzel' tepkisi: HDP'den mi korktunuz?AK Parti'li Turan'dan CHP'li Özel'e 'Semra Güzel' tepkisi: HDP'den mi korktunuz?

CHP'li Özgür Özel'den ses getiren itiraflar! Seçimi kaybederlerse milletvekili olmayacakCHP'li Özgür Özel'den ses getiren itiraflar! Seçimi kaybederlerse milletvekili olmayacak

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 69
  • Öyle 1 yıl önce Şikayet Et
    Özgür Özelin yalan konuşmadığı şahsi kanaatindeyim
    Cevapla
  • İbrahim Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Kişi kardeşinin suçuyla ilgili suçlu ilan edilemez! Babası, oğlu veya damadı konusunda da durum aynıdır!Kardeşler arasında binlerce insan var kendisi muhafazakar, kardeşler serseri veya sol görüşlü...
    Cevapla
  • furkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHP nin çivisi iyice çıktı.Yalanlar,iftiralar,komplolar,hiziplik havalarda uçuşuyor.İstanbul,ankara ve izmirin halini görüyorsunuz.Bunlar hizmetten ne anlarlar.Bunlar yapılan yatırımları bile çalışamaz hale getirirler.Pkk bitmek üzereyken, tekrar ülkede cirit atmaya başlarlar.Bunların oyunu ancak oy alana kadardır.Ondan sonra milletin burnundan fitil fitil getirirler.
    Cevapla
  • Karatekin 1 yıl önce Şikayet Et
    Özgür efendi hdp ye pkk ya gelince dut yemiş bülbül ama iş namuslu insanlara iftira atmaya gelince dil pabuç gibi biraz utanman olsa en azından susmayı bilirsin
    Cevapla
  • Orhan Uçar 1 yıl önce Şikayet Et
    Chpkk dan yine pis kokular geliyor Özgür özel hoplayıp duruyor Bunun sonu kötü görünüyor
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Terör örgütleri yurdunda cirit atar, onlara maaş bile ödersin, bakar; fakat birşey yapamazsın; al sana demokrasi. Bu Necip Millet böyle demokrasiyi ne yapsın ? Bu vaziyet; konjönktürel çaresizlikten başka bir şey değil. Ama, netice çaresizlik. Yazık, çok yazık. Geçen zamana, boşu boşuna harcanan enerjiye, emeğe, her şeye çok yazık. Peki bundan kim kazançlı: Tabiiki sömürgeci Batı. Bakalım dünya Milletleri, demokrasi denen şeyin, sömürgeciler taafından müstemleke memleketlere; sömürge yapılarının hayatta kalabilmesi için dayatılan idari bir din kavramından ibaret bir şey olduğunu ne zaman anlayacaklar ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı