Eski erkek arkadaşını öldürdü: Babasının yardımıyla ormanlık alana bıraktı

Sancaktepe’de ormanlık alanda bulunan kimliği belirsiz erkek cesedinin faili, kız arkadaşı ve babası çıktı. S.S’nin öldürüldükten sonra S.Ç.’nin babasının da yardımıyla ormanlık alana bırakıldığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 15.01.2023 09:52 GÜNCELLEME 15.01.2023 10:21
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sancaktepe'deki ormanlık alanda mantar toplamaya çıkan bir ailenin elleri ve ayakları bağlanmış kimliği belirsiz bir erkek cesedi buldukları ihbarı üzerine harekete geçti. Ormanlık alanda cesedi bulunan şahıs hakkında ailesi tarafından kayıp başvurusu yapıldı belirlendi.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI İNCELENDİ

Ekipler, hayatını kaybeden şahsın sosyal medya hesaplarını incelendi. Olayda şüphesi olduğu değerlendirilen şahıslara yönelik olarak (4) ayrı adreste eş zamanlı arama yapan Jandarma ekipleri; S.S.’nin eski kız arkadaşı S.Ç.’nin çelişkili ifadelerinden şüphelendi. S.Ç.’nin sosyal medya hesaplarından maktulü tehdit ettiği üzerine bulgular elde eden ve kaldığı evde uyuşturucu bulan ekipler S.Ç.’yi gözaltına aldı.

KIZIN BABASI DA YARDIM ETTİ

S.Ç., ifadesinde eski erkek arkadaşı S.S. ile ayrıldıklarını, ancak S.S.’nin kendisini rahatsız etmeye devam ettiğinden aralarında çıkan kavgada öldürdüğünü, sonra cesedi babası C.Ç. ile birlikte Sancaktepe’de ormanlık alana bıraktıklarını itiraf etti. Suçunu itiraf eden S.Ç ve baba C.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 38
  • 6284 iptal edilsin. 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçtiğimiz haftalarda,2 farklı ilde, uyurken babalarını öldürüp tutuklanmayan kadınların haberleri vardı. Olay ne oldu bilen var mı? diyeceğim ama ölen erkek olunca medyaya konu bile olmuyor. Bu haberi ve katil kadının serbest bırakıldığı haberini de medyada görmeyeceğiz. Göstermeyecekler.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Erkeğe şiddete son. Kısasa kısas olmalı
    Cevapla
  • Tuna 1 yıl önce Şikayet Et
    Efendi erkek yerine serseri erkek tercih etmenin sonu
    Cevapla
  • vay be arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    insan insanı öldürüyr ve herkes katil cani falan filan diyor anlamadım nokta şu Allah hepinizi bir gün öldürecek o da yetmiyecek evreni katlayıp büküp münasip yerlere tıkıcak oda yetmicek evrenleri boyutları yok edicek içinde sayıların yetmediği kadar canlı yok olucak eeeee Allah a neden katil cani demiyorsunuz hade tetikcisi azrail.
    Cevapla
  • Hi.lazz 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahin 99 ismini ve anlamını okumanı tavsiye ederim.ama tek tek.O Allah ki Muhyi dır.Yani hayat verendir.Mumittir.yani öldürenler.bütün sorularının cevaplarını onun güzel isimlerinde bulacaksın.Kib
    Cevapla
  • Buyur Buradan Yak 1 yıl önce Şikayet Et
    Birader ne içtin sen?
    Cevapla
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle yaziyorsun ama herkes gibi senin gidecegin yerde yaradan Allah o zaman bu yazını hatırlarsın
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Cinayetin kzı erkeği olmaz katil kız olsa katil erkek olsa katildir . Maalesef cezalar caydırıcı değil şu batdan alınan melanet kanunlar bsşımıza bela oldu . Hani ab ye alacaklardı bir sürü kriter deyip saçma sapan aileleri perişan eden suçluları sokağa atan kanunlar çıktı ne oldu toplum aile bızuldu .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!