Yozgat'ta yakalanan 7 DEAŞ şüphelisi tutuklandı

Yozgat'ta terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan, aralarında örgütün infaz sorumlusunun da bulunduğu 7 yabancı uyruklu şüpheli tutuklandı.

Yozgat'ta yakalanan 7 DEAŞ şüphelisi tutuklandı
Yozgat'ta yakalanan 7 DEAŞ şüphelisi tutuklandı
GİRİŞ 19.01.2023 16:58 GÜNCELLEME 19.01.2023 17:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 zanlının jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheliler, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, daha önce terör örgütü DEAŞ içerisinde silahlı faaliyet gösterdikleri ve kentte ikamet ettikleri belirlenen şüphelilere yönelik 16 Ocak'ta düzenlediği operasyonda aralarında örgütün infaz sorumlusunun da bulunduğu 7 zanlıyı gözaltına almıştı.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Defolun Yozgattan adiler
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    ya kardeşim sıkın kafalarına teröristlerin tutukla tutukla nereye kadar itleri besleyecez ya lan sıkın kafasına gömün gitsin teröristleri yeter yaaa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Yeni tasarruf tedbirleri açıklandı