Dernek başkanından Erdoğan’a hakaret, bürokratlara tehdit! “İç savaş olacak”

Bir Twitter odasında köpek savunuculuğu yapan ŞEFKAT-DER Başkanı Hayrettin Bulan, Erdoğan’a hakaretler savurdu. Bulan, "Yarın bir gün bu insanlarla kavga edeceğiz. Belki şiddet olayları olacak. Belki iç savaş olacak." tehdidinde bulundu.

GİRİŞ 03.02.2023 15:22 GÜNCELLEME 03.02.2023 15:53
Bu Habere 598 Yorum Yapılmış

Sayıları 15 milyona yaklaştığı belirtilen başıboş köpek saldırıları kamuoyunda infiale neden olmaya devam ediyor.

Başıboş köpek saldırılarının son kurbanı boynundan parçalanarak feci şekilde hayatını kaybeden 9 yaşındaki Emir Mete Durna ile birlikte başıboş köpekten kaçarken arabanın çarparak can verdiği 8 yaşındaki Ahmed El Halil oldu.

KÖPEK SAVUNUCUSU GRUPLARDAN TEHDİT VE HAKARETLER

Yaşanan olaylara rağmen başıboş köpek savunucuları ise her gün yeni bir dehşet yaşatan başıboş köpeklerin sokaklarda kalmasında ısrar ediyor.

Bu yönde açıklamalarda bulunan sözde hayvansever gruplar, hükümete yönelik tehdit dilini kullanırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretler yağdırıyor.

TSK'nın ardından polise de 'köpekli' iftira! Mete Durna'nın yakınları gerçeği açıkladıTSK'nın ardından polise de 'köpekli' iftira! Mete Durna'nın yakınları gerçeği açıkladı

DERNEK BAŞKANINDAN ‘İÇ SAVAŞ’ TEHDİDİ

Köpek savunucusu grupların açtığı “Katliamlara karşı dayanışma ve farklı görüşlerin diyaloğu” başlıklı bir Twitter odasında konuştuğu ortaya çıkan ŞEFKAT-DER Başkanı Hayrettin Bulan, bürokratları ve Erdoğan’ı hedef alarak hakaretler savurdu.

Dernek başkanı Hayrettin Bulan, belediyelerin katliam yaptığını öne sürerek “Hükümetin yapmadığı halt kalmadı. Birçok eylemim oldu, yargılandım. Hiçbir şeyden çekinmem. Her gün gece belediyelerin katliam yaptığı saatler. Yarın bir gün bu insanlarla kavga edeceğiz. Belki şiddet olayları olacak. Belki iç savaş olacak. Bakın bunu kimse şeye almasın. Bizim artık onurumuzla şeyimizle şey yapılıyor. Bizim artık ruhumuzun ırzına geçiyorlar bunlar. Bir tane bu canlarımız kaldıydı.” ifadelerini kullandı.

9 yaşındaki çocuk köpek saldırısında öldü! Avukattan tepki çeken paylaşım9 yaşındaki çocuk köpek saldırısında öldü! Avukattan tepki çeken paylaşım

‘TÜRKİYE İYİ HİÇBİR ŞEYİ HAKETMİYOR’ İMASI

Türkiye’nin iyi hiçbir şeyi haketmediğini öne süren Bulan, “İstanbul Sözleşmesi’nden çıkıldı değil mi kardeşim? Türkiye, kötülüğe bulaşmış insanlar… Yolsuzluğa, adaletsizliğe, kul hakkına… Neyi gördüm biliyor musunuz arkadaşlar. İyi hiçbir şeyi haketmiyor. İşte bu geldiğimiz İstanbul Sözleşmesi’nden çıkmak böyle bir şey arkadaşlar.” dedi.

Prof. Dr. Özkan: Hastanemize her ay 35-40 köpek ısırığı vakası geliyorProf. Dr. Özkan: Hastanemize her ay 35-40 köpek ısırığı vakası geliyor

ERDOĞAN’I HEDEF ALDI: 'ZALİMLER KATİLLER' DİYEREK KENDİMİ YAKACAĞIM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan Hayrettin Bulan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve TBMM önünde kendisini ‘Zalimler, katiller’ diyerek yakacağını söyledi. Erdoğan’a hakaret eden Bulan, “Ben kendimi yakmayı düşünüyorum. Sorumlusu sayın Recep Tayyip Erdoğan. 'Zalimler, katiller' diyerek kendimi yakmayı düşünüyorum, Cumhurbaşkanlığı ya da Meclis’in önünde.” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NA ÇARĞIDA BULUNDU, BÜROKRATLARI TEHDİT ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘gümbür gümbür geldiğini’ iddia eden Bulan, CHP lideri üzerinden bürokratları da tehdit etti.

Bürokratlara parmak sallayan Bulan, “O yüzden ben Kılıçdaroğlu, lütfen bunu gündeme getirsin. Canlarımızla ilgili gümbür gümbür gündeme getirsin. Zalimler çekilsin. Desin ki; ‘Bürokratlar, valiler, kaymakamlar… İktidara gümbür gümbür geliyoruz. Hepiniz de yargılanırsınız. Bu kanunsuzlukları yapmayın.'” tehdidinde bulundu.

Köpek saldırısına uğrayan küçük kız  az kalsın aracın altında kalıyordu!Köpek saldırısına uğrayan küçük kız az kalsın aracın altında kalıyordu!

Ayşem Özleyiş Oğuz

ŞOK SÖZLER: 'ÖNCE İNSAN' DİYEMEZSİNİZ!

Aynı Twitter odasında konuşan Sokaktaki Patili Canları Yaşatma Derneği (PADER) İstanbul Temsilcisi Ayşem Özleyiş Oğuz da akla ziyan ifadeler kullandı. Beykoz Belediyesi'ne gittiğini söyleyen Ayşem Özleyiş Oğuz, "Geçtiğimiz gün Beykoz Belediyesi’ne gittim. 'Yasa neden uygulanmıyor' dedim. “Her ne olursa olsun biz ‘önce insan’ diyoruz” dedi. “Siz bunu diyemezsiniz” dedim ben de. Kötü, düşünüldüğü gibi hiç değil. Hayvanlar toplama kampına kapatılmış."  hezeyanlarında bulundu.

TSK'ya 'köpek'li iftira! Hayvan derneği başkanından korkunç sözler TSK'ya 'köpek'li iftira! Hayvan derneği başkanından korkunç sözler

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 598
  • Sinan 9 ay önce Şikayet Et
    Yakmassan adam değilsin. Söndürende adam değildir.
    Cevapla
  • Qwerty 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunları o köpeklerin arasına atmak lazım. Hatta mümkünse elleri filanda bağlı olsa iyi olur. Ne inşa lara kalmışız da haberimiz yok. Bunların yandaşları salmış ortaya anlaşılan.
    Cevapla
  • Ali koyuncu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanuşma yaptığı yerdeki duvara bakın ibb ablemi var birşey söylemeye değmez beslemeler
    Cevapla
  • Diyar 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke yaksan.yemiyor mu pis herif yak ama söndürenin olmasin
    Cevapla
  • Fatih... 1 yıl önce Şikayet Et
    Akıbeti ne olacak bu pisliğin haberlerini bekliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!