Başkan duyurdu: Büyükşehir belediye binası yerle bir oldu!

Kahramanmaraş merkezli asrın en büyük depremi Hatay’da ağır yıkıma yol açtı. 6 Şubat’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki çifte depremde Hatay Büyükşehir Belediye binasının da yıkıldığı öğrenildi.

Başkan duyurdu: Büyükşehir belediye binası yerle bir oldu!
Başkan duyurdu: Büyükşehir belediye binası yerle bir oldu!
GİRİŞ 08.02.2023 20:15 GÜNCELLEME 08.02.2023 20:15
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Hatay yerel yönetiminin idare, ikmal ve koordinasyon merkezi olan binanın yıkıma uğradığı öğrenildi.

Haberi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş duyurdu.

Belediye Başkanı Savaş, yaptığı paylaşımda “Hatay’da son yüzyılın en büyük felaketini yaşadık. Birçok bina gibi belediye binamız da artık yok. İletişim hala büyük problemimiz. Bu nedenle sosyal mecraları kullanamadık. Hepimize geçmiş olsun. Kayıplarımız var. Çok üzgünüz . Yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyoruz.” dedi.

2 GÜNDÜR YOKTU

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın son 48 saattir Afet Koordinasyonu’na katılmadığı, kendisine yönelik çağrılara cevap vermediği iddia edilmişti.

Sağlığından endişe edilen Savaş’ın açıklamasında “iletişim problemi olduğu” yönündeki ifadesini bu konuya atıfla kullandığı bildirildi.

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 45
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    Belediye binası yıkılıyorsa tuz kokmuşun örneği. Belediyenin binasını güçlendirmek veya yenilemek için eline vuranmı var. Belediye yıkılırsa halk gömülür
    Cevapla
  • Süleyman 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumcu değil trol ordusu allahtan korkmazlar
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapanlar, tek kelime ile cahil , zeka seviyesi dusuk insanlarsiniz
    Cevapla
  • Zehra 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara güvenip oy verenler görmüyor mu sadece algı ve çukur siyaseti yapıyorlar. Allah bu ülkeyi onların eline düşürmesin
    Cevapla
  • Süleyman 1 yıl önce Şikayet Et
    Utan biraz kadınsın herkes dar yerde sen siyaset
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar cumhuriyet dönemi boyunca hangi görevlerini layıkı ile yerine getirdiler. Suç bunlarda degil. Oy verenlerde. Hepsi av peşinde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?