BBP Başkanı Destici depremzede aileleri ile görüştü

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, depremin 82’nci saatinde enkazdan eşi ve 3 çocuğuyla birlikte sağ çıkarılan depremzede vatandaşla görüştü, geçmiş olsun dileklerini iletti.

BBP Başkanı Destici depremzede aileleri ile görüştü
BBP Başkanı Destici depremzede aileleri ile görüştü
GİRİŞ 13.02.2023 10:46 GÜNCELLEME 13.02.2023 10:46

BBP Kurumsal İletişim ve Medya Birimi’nden verilen bilgiye göre, deprem sonrası bölgeye giden BBP Lideri Mustafa Destici, enkazlarda inceleme yaptı, koordinasyon merkezlerinde arama kurtarma çalışmalarına ilişkin bilgi aldı ve depremzedelerle görüşerek, ihtiyaçlarını dinledi.
 
Zaman zaman arama kurtarma çalışmalarına da refakat eden Destici, afetzedeleri barınma yerlerinde ziyaret etti, başsağlığı dileklerini iletti. Hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret eden Destici, sağlık durumlarıyla yakından ilgilendi.
 
BBP Genel Başkanı Destici, Hatay’da Alperen Ocakları Arama Kurtarma Ekibi ALPKURT’un başında bulunan Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Kazım Birtane’den telefonda çalışmalar hakkında bilgi alırken, göçük altından sağ çıkarılan bir depremzede vatandaşla da görüntülü görüşme yaptı.
 
Destici, görüşmede, Hatay’ın Belen ilçesinde ALPKURT ekiplerinin AFAD’ın dinleme yaptığı bir enkazda ses alınması üzerine zamana karşı bir yarışa girişerek arama kurtarma çalışmalarının 82’nci saatinde eşi ve 3 çocuğu ile beraber göçükten sağ çıkarılan Osman Çolak’a geçmiş olsun dileğinde bulundu ve kardeşi için taziyelerini iletti. Belen’de 5 katlı binanın 1. katında oturduklarını, depreme burada yakalandıklarını anlatan Osman Çolak, kurtarma ekibine teşekkür ederken, kardeşinin cenazesinin enkazdan çıkarıldığını, annesinin ise hala enkaz altında olduğunu belirtti.
 
BBP Genel Başkanı Destici, “Ülke olarak büyük bir afat yaşadık, Allah daha beterinden saklasın. Ama devlet-millet elele inşallah bu zor günleri aşacağız. Alperen Ocakları Vakfımızın arama kurtarma ekibi depremin ilk anından itibaren büyük bir fedakarlık ve özveriyle canını ortaya koyarak çalışıyor, sizlerle gurur duyuyorum. Allah Alperen Ocakları arama kurtarma ekibimizden razı olsun, hem arkadaşlarımıza hem de AFAD, UMKE ve JAK ekiplerimiz insan üstü bir gayret gösterdiler. Hepsine şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!