Erdoğan talimat verdi, siyam ikizleri Ankara'ya getirildi

7.7 ve 7.6'lık depremlerin meydana geldiği Kahramanmaraş'ta yaşayan siyam ikizleri Sema Tanrıkulu ve Ayşe Tanrıkulu, Cumhurbaşkanlığı uçağıyla Ankara'ya getirildi.

Erdoğan talimat verdi, siyam ikizleri Ankara'ya getirildi
Erdoğan talimat verdi, siyam ikizleri Ankara'ya getirildi
GİRİŞ 21.02.2023 12:49 GÜNCELLEME 21.02.2023 12:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası 11 ilde yıkım yaşandı.

Başkan Erdoğan depremin ilk haftası bölgeyi karış karış gezerken dün de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Hatay ve Kahramanmaraş'ı ziyaret etti.

BAŞKAN ERDOĞAN SİYAM İKİZLERİ TALİMATI

Hatay ve Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulunan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'ya dönüşte Cumhurbaşkanlığı uçağına siyam ikizleri Sema ve Ayşe Tanrıkulu'nun da alınması talimatını verdi.

CUMHURBAŞKANLIĞI UÇAĞIYLA ANKARAYA GETİRİLDİLER

İkizler, akşam saatlerinde Cumhurbaşkanlığı heyetini taşıyan uçakla Ankara'ya geldi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım Sen Her şeyi kadirsin Nasıl Bir Kul yarattın Bizlere Ders Alalım Halimize Şükredelim Diye Sana Sonsuz Şükürler Olsun Mevlam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...