Minibüs ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Manisa’nın Salihli ilçesinde minibüs ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Minibüs ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü
Minibüs ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü
GİRİŞ 25.02.2023 18:29 GÜNCELLEME 25.02.2023 18:29

Kaza, İzmir-Ankara karayolu Bülent Ecevit Köprülü Kavşağı Akhisar yolu girişinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye Kula istikametinden İzmir istikametine gitmekte olan Ahmet E.(20) yönetimindeki 10 AHN 819 plakalı minibüs ile Akhisar yolu istikametinden Salihli istikametine gitmekte olan Fatih Öztürk (35) yönetimindeki 45 RS 129 plakalı motosiklet, Bülent Ecevit Köprülü Kavşağı'nda çarpıştı.

Kazada, minibüsün altında kalan motosiklet sürücüsü Fatih Öztürk, olay yerinde hayatını kaybetti.

Öztürk’ün cansız bedeni Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kazadan sonra kaçan minibüs sürücüsü polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı