Tunceli'de operasyon! İçişleri'nden açıklama

İçişleri Bakanlığı, Tunceli'de gerçekleştirilen operasyonda bir teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu

Tunceli'de operasyon! İçişleri'nden açıklama
Tunceli'de operasyon! İçişleri'nden açıklama
GİRİŞ 01.03.2023 11:10 GÜNCELLEME 01.03.2023 11:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Eren Abluka Sonbahar-Kış-13 Şehit Jandarma Asb. Üçvş. Celil Mutlu operasyonu kapsamında, Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı, Tunceli İl Jandarma Komutanlığı ve MİT tarafından; Tunceli ili Merkez ilçe Baki Deresi mevkiinde, 01 Mart 2023 tarihinde, JÖH ve Jandarma Komando timlerinin katılımıyla istihbarata dayalı müşterek nokta operasyonu gerçekleştirildi" denildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bir evde PKK/KCK terör örgütü mensubu barındığı bilgisi alınması üzerine gerçekleştirilen operasyonda yaşanan silahlı çatışma sonucunda 1 terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede, Komandolar tarafından arazi arama tarama faaliyetleri sürdürülmektedir. Ele geçen teröristin 24 Aralık 2022 tarihindeki 2 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda kaçan bir terörist olduğu değerlendirilmektedir."

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    PKK destekçileri Nezman vatandaşlıktan çıkarılıyor ?
    Cevapla
  • Bidost 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah mehmetçiği muzaffer eylesin.. domuz avına devam....
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle iyi iceri alipda halkin ekmegini yedirmeyin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak