Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliğine İsmail Hakkı Musa atandı

Başkan Erdoğan imzalı 4 Mart 2023 tarihli atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliğine İsmail Hakkı Musa atandı
Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliğine İsmail Hakkı Musa atandı
GİRİŞ 04.03.2023 02:17 GÜNCELLEME 04.03.2023 02:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Buna göre, Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi Abdülkadir Emin Önen merkeze alındı. Önen’den boşalan Pekin Büyükelçiliği’ne, Konsolosluk İşleri Genel Müdürü İsmail Hakkı Musa atandı. 4 Mart 2023 tarihli atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre Türkiye'nin Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi Abdülkadir Emin Önen merkeze alındı.

Önen'den boşalan Pekin Büyükelçiliği'ne, Konsolosluk İşleri Genel Müdürü İsmail Hakkı Musa atandı.

Başkan Erdoğan imzalı kararda şu ifadeler yer aldı:

"3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince Çin Halk Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Abdulkadir Emin ÖNEN merkeze alınmış Çin Halk Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, Konsolosluk işleri Genel Müdürü İsmail Hakkı MUSA atanmıştır."

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 1
  • Gelecek2121 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemiz için hayırlı olur inşaAllah. Abd den ve Avrupadan yada Rusya dan alacağımız uçakları ve savunma ekipmanlarını Çinden almamız gerek. Çin gibi devasa bir ülkeyi es geçememek gerek. Abd Rusya Avrupa miadlerini zamanlarını doldurdular Şuan devir Çine dönüyor. Bir an önce sağlam bağlantılar yapmak gerek...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi