2023 yılı hac kesin kayıtları başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı, hacca gitmeye hak kazanan vatandaşların kesin kayıtlarının başladığını duyurdu.

GİRİŞ 13.03.2023 15:34 GÜNCELLEME 13.03.2023 15:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "2023 yılı hac kesin kayıtları başladı. Hacca gitmeye hak kazanan vatandaşlarımız kesin kayıt işlemlerini 24 Mart 2023 tarihine kadar Türkiye Portalı (e-Devlet) üzerinden yapabilirler" denildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İlhan Avcı Ben bu sistemi istemiyorum. Hakkaniyetli bir yaklaşım değil. Sen benim hakkımı elime ver gidersem gittim ve nasip oldu derim, yine hakkımı ver gitmezsen gitmek nasip olmadı derim . Yazık 13 yıldır bekliyorum ve bugüne kadar memuriyet hizmetindeydim HACCA gidecem diye ağız tadıyla izin kullanmadım yazık değil mi bizlere. Diyanet te bu işin böyle olmasına karar verenleri Helal edip etmemekte açıkcassı karar veremiyorum.
    Cevapla
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    fiyatlar 2 ye katlamıs.Annem babam 2 sene önce hac çıktı. paraları hazırdı. Panzeri yaş sınırı derken hacca gidemediler.Bu sene 2 si hacca gitse 300 bin tl.kara kara düşünüyorlar düşünüyoruz.2 sene önce 25000 bin riyala gidecek olan annem babam şimdi 50bin riyala gidecek.Gitmeleri çok zor artık.ne olduda fiyatlar riyal bazında 2 katladı.Hadi Türk lirası 2 sene önce 60 bin tlydi.Hadi onu geçtik.o zaman riyal 1.8 liraydı.simdi 5.1 tl.Turk lirası riyal bazında 3 kat erimiş. bari ozamanin 25 bin riyali kalsaydı.Diyanet işleri başkanlığı bu konuya el atmalı.
    Cevapla
  • iyiold 1 yıl önce Şikayet Et
    inşalh bizde nesipolur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alına döndü!
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı