Diyarbakır'da nevruz kutlamalarına soruşturma

Diyarbakır'daki HDP'nin düzenlediği nevruz kutlamalarına ilişkin soruşturma başlatıldı. Örgüt propagandası yapıldığı gerekçesiyle 186 şüpheli gözaltına alındı.

Diyarbakır'da nevruz kutlamalarına soruşturma
Diyarbakır'da nevruz kutlamalarına soruşturma
GİRİŞ 22.03.2023 09:47 GÜNCELLEME 22.03.2023 10:55

SON DAKİKA HABERİ: Diyarbakır'daki HDP'nin düzenlediği nevruz kutlamalarına ilişkin soruşturma başlatıldı. Örgüt propagandası yapıldığı gerekçesiyle 186 şüpheli gözaltına alındı.

NE OLMUŞTU?

HDP öncülüğünde Mardin, Batman, Bingöl, Siirt ve Diyarbakır'da nevruz etkinliği düzenlendi. Mardin'in Kızıltepe ilçesinde otogarın bulunduğu meydanda düzenlenen etkinlikte müzik yayının ardından HDP Sözcüsü ve Mardin Milletvekili Ebrü Günay ile bazı partililer konuşma yaptı. Alanda zaman zaman terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı. Etkinlik sonunda polise taş atan gruba müdahale edildi.

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan ile görüşme sonrası Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'engel olma' mesajı!
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!