'Çürük Ömer' tutuklandı!

Kağıthane'de uyuşturucu satıcısı olduğu ihbar edilen 'Çürük Ömer' lakaplı tanınan Ö.G.'nin (39) evine operasyon düzenlendi.

GİRİŞ 23.03.2023 10:47 GÜNCELLEME 25.03.2023 20:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Polis ekipleri geldiğini haber alan Ö.G. kaçarken, arkadaşı C.D. (22) gözaltına alındı. Evde 10 kilogram bonzai ele geçiren ekipler, Ö.G.'yi de saklandığı aracının içinde gözaltına aldı.  

Kağıthane Merkez Mahallesi'nde 'Çürük Ömer' lakaplı bir kişinin uyuşturucu ticareti yaptığına ilişkin ihbar yapıldı. İhbarın ardından emniyet müdürlüğü ekipleri, Ö.G.’nin adresine baskın düzenledi. Baskında evdeki C.D. isimli kişi gözaltına alındı. Ö.G.'nin ise polis gelmeden önce evden kaçtığı belirlendi.

Evde yapılan aramalarda 10 kilogram 67 gram bonzai ele geçirildi. Polis kaçan şüpheli Ö.G.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Ö.G.'nin aracıyla Ortabayır Mahallesi Talatpaşa Caddesi'ne gittiği belirlendi.

Polis ekiplerince araç içerinde gözaltına alındı. Şüpheliler, 'Narkotik Madde Ticareti' suçlamasıyla adliyeye sevk edilirken, C.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Çürük Ömer lakabıyla tanının Ö.G. ise tutuklandı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Cezeri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu çürüğü hapislerde çürütmeyin, verin o sattığı bonzailerden yüksek doz, infilak etsin. Gençleri zehirleyen bu haşerelerin yaşama hakkı olmamalı.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    ne uğraşıyorsun tükenene kadar öldür öldür at ,geleceği yok edeceğine kendileri yok olsun itlerin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi bildiği yapsın. çocukları gençleri zehirliyorsunuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu