Ankara'da sokak köpeği vahşeti: Yürüyüş yapan kadın ağır yaralandı

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yaşanan olayda, 70 yaşındaki Fadime Başar yürüyüş yaptığı esnada çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayarak vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

GİRİŞ 23.03.2023 19:03 GÜNCELLEME 24.03.2023 09:33
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Olay, dün akşam saatlerinde Karaşar Mahallesi'nde meydana geldi. Yalnız yaşayan ve köpeği 'Tomi' ile birlikte yürüyüşe çıkan Fadime Başar, çok sayıda başıboş köpeğin saldırısına uğradı.

VÜCUDUNUN ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN YARALANDI

Başar, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Köpeği ise diğer köpeklerin saldırısı sonucu telef oldu. Fadime Başar, Beypazarı Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. 

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 42
  • Ali Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu köpeklere kimse sevgi ve ilgi göstermediği için bu hale geliyorlar , suç doğanın değil suç insanlığın
    Cevapla
  • dsa 1 yıl önce Şikayet Et
    hiç alakası yok. hayvan psikolojisi - davranışı bir halt bildiğiniz yok. allah sizi kahretsin
    Cevapla
  • Vildan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sokaklar köpek istilasında sabahları akşamları kokuyoruz okul önlerinde okula bahçelerinde köpekler var bıktık artık toplayın başıboş köpekleri çocuklarımıza bu korkuyu yaşatmaya hakkınız yok
    Cevapla
  • Tarık 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul da , çete şeklinde dolaşan sokak köpek grubu görmekten bıktık artık... Sabah iş erken başlıyor. Kaç defa diğer vatandaşlara yardımcı olmaya calıştım. Yanında birisi olmadan bayan ve cocuklar göz göre göre tehdit altında...geçen bana da saldırdılar 3-4 taneden fazla olunca baş etmek zorlaşıyor.
    Cevapla
  • Oğuzhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklar ile sokağa çıkamaz olduk artık şu soruna bir el atılsın.
    Cevapla
  • alihan 1 yıl önce Şikayet Et
    Başıboş köpekler halk sağlığını tehdit etmeye devam ediyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı