Sokak röportajında nefret kusmuştu: Pişman olduğunu söyleyen kadına ev hapsi verildi!

Kadıköy'de bir sokak röportajı sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Tülay K'ye "ev hapsi" verildi.

GİRİŞ 04.04.2023 13:39 GÜNCELLEME 04.04.2023 13:39
Bu Habere 229 Yorum Yapılmış

Bir sokak röportajı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içeren söylemlerde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Tülay K, emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayına sevk edildi.

PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Savcılıkta ifadesi alınan şüphelinin, şeker hastalığı bulunduğunu, mikrofon kendisine uzatılınca da böyle bir konuşma yaptığını, söylediklerinin suç olduğunu bilmediğini belirterek, pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Tülay K, ifadesinin ardından "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edildi.

KONUTU TERK ETMEME CEZASI

Hakimlik, tutuklama talebini reddederek, şüpheli Tülay K. hakkında konutu terk etmeme ve yurt dışına çıkış yasağı şeklindeki adli kontrol tedbiri getirdi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının, şüphelinin tutuklanmayıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına yaptığı itiraz da hakimlik tarafından kabul edilmedi.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 229
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    bir de turbanlilara hakaret eden var idi onu ayni yakala birak evine git uyu ne bu ya alay mi ediyorlar bu ev hapi para ver denen iki sacmalik hemen kalmasi gerek yapar iken canavar gibi saglik sorunu yok yakalanir ise saglik sorumum var ne yaptigimi bilmiyorum hep ayni yalan ifade iki yil hergun orgulaya alin yeni polis olacak arkadaslar hem egiitm yapar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kapıya polis gelene kadar devrimci, kelepçeyi vurunca şeker hastasıyım, pişmanım yalamalıkları bunların alayı böyle. O zaman salın gitsin...
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Bay bay Kemal'e nasıl oy verecek
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu çıldırmiş kendini kaybetmiş kadına verilen ceza çok iyi söylemişsin daha fazlasını yap diye ödül gibi ceza vermeleri insan içini acıtıyor gerçek bu.
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynı sözleri hakime söyleseydi acaba cezası ne olurdu? Hakimlerimiz konulara hakim değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üniversiteli motokurye Ata'yı öldüren şüpheli için istenen ceza açıklandı
X, Türkiye'de temsilcilik açtı