PKK'lı ve FETÖ'cü hesaplardan eşi Ülkü İnce üzerinden Muharrem İnce'ye operasyon

FETÖ'cü ve PKK'lı sosyal medya hesaplarının "Emekli Fizik Öğretmeni Muharrem İnce’nin eşine Ülkü İnceye aldığı 8. Milyon liralık araç.." diye paylaştığı yalana Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den sert tepki geldi.

GİRİŞ 08.04.2023 09:22 GÜNCELLEME 08.04.2023 09:29
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Muharrem İnce’nin 2023 Cumhurbaşkanlığı adaylığının resmileşmesinin ardından İnce’ye  sosyal medyada saldırılar arttı.

Muharrem İnce hakkında sosyal medyada eşi Ülkü İnce’ye 10 milyon TL değerinde Range Rover markalı bir araç aldığı iddiası yayıldı. 

Sosyal medyada dolaşıma sokulan görselin yer aldığı video daha önce “Muharrem İnce’nin eşi Ülkü İnce’nin Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’ı ziyarete giderken Range Rover markalı araçtan indi” başlığı da yer aldı.

ARACIN SAHİBİ BELLİ OLDU

İBB ve Bakırköy CHP meclis üyesi Nadir Ataman konuya ilişkin açıklamada bulundu. Nadir Ataman 3 Nisan 2023 tarihinde “Bugün farklı siyasi partilerde olsak da ben gerçeği söylemek zorundayım. Sayın Muharrem İnce’nin eşi Ülkü İnce’nin Range  Rover marka bir arabası yoktur. Videoda görülen range marka araç benim akrabama aittir. Videoda gözüken kişi de benim.” paylaşımı yaptı.

MUHARREM İNCE'DEN TEPKİ: FETÖCÜLERDEN MEDET UMMAYIN

Muharrem İnce algı operasyonuna tepki göstererek "Kaçak Fetöcülerin iftiralarına inanan ve kendini Atatürkçü, Cumhuriyetçi olarak tanımlayanlara sesleniyorum. Eşime ait olduğu iddia edilen lüks jipin, eşime ait olduğunu kanıtlayana o jipi hediye edeceğim. Fetöcülerden medet ummayın. AKP trollerinden beter oldunuz." dedi.

NEDİM ŞENER: FETÖ’CÜLER PKK’LILAR BOŞUNA SEVİNMİYOR

Yürütülen algı operasyonu ile ilgili Muharrem İnce'nin tepkisine destek veren gazeteci Nedim Şener "Boşuna uğraşmayın, FETÖ önceden devlete sızmıştı bunların ruhuna sızdı. Yalan, hakaret, iftira iktidar olsalar kumpasa da girişirler. Yapmalarına da gerek yok, zaten devleti, yargıyı FETÖ’cülere teslim edecekler. FETÖ’cüler PKK’lılar boşuna sevinmiyor" ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 35
  • halıl 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetö vede Chpnın işi..sen yıne adam olmazsın yıne Chpnın peşıne takılırsın..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık kardeşim
    Cevapla
  • aga 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP li İBB meclis üyesi Muharrem inceden daha zengin mi lüks arabalara mı biniyor neyse ne. chp rezildir.
    Cevapla
  • Bülent DUMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    araba önemli değil ama selahattin demirtaş ın eşini ziyaret ediyor.zihniyet önemli
    Cevapla
  • bed 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu arkadaş bu Muharrem İnce'yi yıkıyorsunuz yağlıyorsunuz da bu adam da seccadeye halı parçası dedi. İşinize gelince tü kaka, işinize gelmeyince sırtını sıvazla. İkinci turda kimi destekleyecek zannediyorsunuz bunun ve buna oy verenlerin, boşa kürek çekiyorsunuz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den son dakika Türkiye açıklaması
Diyanet'in toplumdaki imajı ortaya çıktı!