Trabzon'da teknenin üzerinde üst geçidi fark etmeyen adamın feci ölümü

Trabzon'un Arsin ilçesinde yaşanan olayda, Sürmene'deki Çamburnu tersanesinden bir araçla yüklediği balıkçı teknesinin üzerinde duran Ahmet Saltık (46) üst geçitten geçerken kafasını çaparak feci şekilde hayatını kaybetti.

Trabzon'da teknenin üzerinde üst geçidi fark etmeyen adamın feci ölümü
Trabzon'da teknenin üzerinde üst geçidi fark etmeyen adamın feci ölümü
GİRİŞ 08.04.2023 18:18 GÜNCELLEME 08.04.2023 18:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Trabzon'un Sürmene ilçesinin Çamburnu tersanesinden yüklediği balıkçı teknesini Trabzon'a getiren 61 ADM 806 plakalı araç, Arsin ilçesi Yeşilyalı mahallesinde üst geçidin altından geçerken balıkçı teknesi üzerinde bulunan Ahmet Saltık (46) üst geçidi fark etmeyerek kafasını üst geçide çarptı.

TEKNENİN ÜZERİNE KAFASINI ÜST GEÇİDE ÇARPAN ADAM KURTARILAMADI

Yaşanan kazanın ardından söz konusu şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın olduğu yere gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, şahsın cesedi otopsi için Adlı Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Akıl Akıl yok hep bu dandik kuralsız kazalar Cehaletin Eseri birşey Olmazlar bindefa Oldu Ama birşey Olmaz lafı hala güncel
    Cevapla
  • zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    ne zaman, nerede, nasıl öleceğimiz belli değil. Allah hayırlı ömür ,hayırlı ölüm versin.
    Cevapla
  • Özgür biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölüme bak karada gemide oldu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?