İstanbul'da 4 evi soyan hırsızlar yakalandı

İstanbul'da 4 evden hırsızlık yaptığı belirlenen 2 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin hırsızlık yaptıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul'da 4 evi soyan hırsızlar yakalandı
İstanbul'da 4 evi soyan hırsızlar yakalandı
GİRİŞ 11.04.2023 12:12 GÜNCELLEME 11.04.2023 12:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul Gaziosmanpaşa'da denetim yapan Güven Timlerine bağlı ekipler şüphe üzerine durdurdukları 2 kişinin Hırsızlık Büro Amirliği tarafından arandığını tespit etti. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen iki şüphelinin, Ümraniye ve Üsküdar'da meydana gelen iki hırsızlık olayının failleri olduğu ve arandıkları belirlendi.



Hırsızlık Büro Amirliği'nde işlemleri yapılan Ramazan Ö.(28) ile Yusuf D.'nin (30) 22 Mart'ta kabin görevlisi B.Ş.'ye ait Eyüpsultan'da bulunan bir evden hırsızlık yaptığı ortaya çıktı. Şüphelilerin ayrıca 28 Mart'ta da Beşiktaş'ta  S.S.'ye ait eve girerek hırsızlık yaptıkları tespit edildi.

Şüphelilerden Ramazan Ö.'nün 20 suç kaydı, Yusuf D.'nin ise 12 suç kaydı olduğu belirlendi. Hırsızlık Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Yarın serbestler.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilmeden konuşmanın anlamsızlığını hiç hissetmiyor musunuz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...