Başarılarıyla dikkat çekmişti... Veysel Tipioğlu AK Parti Kocaeli 3. sıra adayı oldu

Kariyeri boyunca 35 yıldır Emniyet Teşkilatı'nda başarılarıyla sık sık gündeme gelen Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, AK Parti’den 14 Mayıs 2023 yapılacak seçimde Kocaeli 3. sıradan aday oldu.

GİRİŞ 13.04.2023 15:59 GÜNCELLEME 13.04.2023 18:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Seçime sayılı günler kala 6+1 koalisyonun "siyasi rüşvetle" dağıtılmış, dışarıdan bir iradeyle belirlenmiş milletvekili aday listeleri tartışılırken Cumhur İttifakındaki adaylar kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

AK Parti'nin listesinde dikkat çeken isimlerden bir tanesi de faili meçhul cinayetleri çözmekten uyuşturucuyla mücadeleye kadar görev aldığı yerlerde adından söz ettiren Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu. Gerek terörle mücadeledeki başarıları gerekse halkla iç içe olmasıyla toplumun teveccühünü kazanan Tipioğlu'nun Kocaeli'nde fark yaratacağı görüşü hakim.

Yılbaşı gecesi şehri karıştıran anons! Emniyet Müdürü'nden sert tepkiYılbaşı gecesi şehri karıştıran anons! Emniyet Müdürü'nden sert tepki

1 milyon TL'lik rüşveti kabul etmeyen polisler ödüllendirildi1 milyon TL'lik rüşveti kabul etmeyen polisler ödüllendirildi

Kocaeli Emniyet Müdürü Tipioğlu'ndan duygulandıran paylaşımKocaeli Emniyet Müdürü Tipioğlu'ndan duygulandıran paylaşım

"AZİZ MİLLETİMİZİN HİZMETİNDE OLACAĞIZ"

Veysel Tipioğlu aday adaylık müracaatında "3,5 yıldır Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü yapıyorum. Toplamda 35 yıldır mensubu olmaktan onur duyduğum Emniyet Teşkilatı'ndan AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için istifamı sundum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da sıtkı saadetle aziz milletimizin hizmetinde olacağız. Gayret bizden takdir Allah'tan. Allah hayırlı uğurlu etsin" ifadelerini kullanmıştı. 

Tipioğlu, silah arkadaşlarını Afrin'e uğurladıTipioğlu, silah arkadaşlarını Afrin'e uğurladı

'Esrar yakalamada Türkiye'de ikinci sıradayız''Esrar yakalamada Türkiye'de ikinci sıradayız'

Şanlıurfa Emniyeti'nden örnek davranışŞanlıurfa Emniyeti'nden örnek davranış

Veysel Tipioğlu

VEYSEL TİPİOĞLU KİMDİR?

Veysel Tipioğlu, 1966 Kars doğumlu. 1989 yılında Polis Akademisi'nden mezun oldu. İlkokulu, Orta ve Lise öğrenimini başarı ile tamamladıktan sonra Erzurum, İstanbul, Tuzla, Kadıköy, Ümraniye, Şanlıurfa, Muğla’da çeşitli kademelerde üst düzey görevlerde bulundu. 2019’da Kocaeli İl Emniyet müdürü olarak atanan Tipioğlu, Beykent Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisansını tamamlamış ve halen Marmara Üniversitesi Türkiyat Enstitüsü Genel Türk Tarihi bölümünde doktora çalışmalarına devam etmektedir. Tipioğlu evli ve 2 çocuk babası.

"İYİ TANIRIZ... ÇALIŞKAN... SÜREKLİ SAHADA"

Sabah yazarı Yavuz Donat, Tipioğlu'nun AK Parti için Kocaeli'de büyük bir avantaj olduğunu kaydederek köşesinde şu ifadelere yer verdi;

Yabancı aday var, yabancı aday var... Ama yabancı adaydan yabancı adaya fark var.

Yerel siyasette buna yabancı değil, ithal aday deniliyor.

Seçmen, kendi ilinden aday ister... Yarın, milletvekili seçildiğinde, kapısını rahatça çalabileceği, ulaşabileceği aday.

Onun içindir ki... Seçmen, ithal adaya tepkilidir.

Hele hele... Kontenjan adayına daha da tepki.

Örneği çok... Hangi birini sayalım... Konu, bugünlerde, özellikle CHP'nin sancısı... Baş ağrısı.

Ama... Seçmenin kucakladığı ithal adaylar da var.

Örneğin... Kocaeli'nin Karslı Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu.

AK Parti... Kocaeli... Üçüncü sırada.

İyi tanırız... Çalışkan... Sürekli sahada... Öncelikli konularından biri, uyuşturucu ile mücadeleydi.

Okul önleri ondan sorulur... "Uyuşturucu satıcısı gelsin de görsün gününü."

Bir diğer öncelik... Faili meçhul cinayetleri çözmek... Şanlıurfa'da da, Kocaeli'nde de çok başarılı oldu.

Ayrıca... Kocaeli'nde, 70 bin civarında Karslı yaşadığını da hatırlatalım.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Karslı 1 yıl önce Şikayet Et
    orhan0708 müstehar isimli vatandaşa cevaben kimse misafir değil Türkiye Cumhuriyetinin her karış toprağında asıl sahip tüm vatandaşlarıdır ne konuştuğunu bil densizlik etme. Kozmopolit bir kentte asil sahip filan zırvalamayın
    Cevapla
  • ÖMER 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah REİS ten razı olsun ittifak içinde zenginlik oluşturdu .Reisi seçerken bir yerlere mahkum değiliz.Alternatif var Hamd olsun.
    Cevapla
  • Ahmet Nedim 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendisini iyi bilir iyi tanırız vatan millet gönüllüsü sözünün eri,adam gibi adamdır.RABBİM yâr ve yardımcısı olsun İNŞALLAH.
    Cevapla
  • fire 1 yıl önce Şikayet Et
    sadettin hülagü adında üniversitenin eski rektörünü ilk sıradan aday gösterdiler.Üniversitenin hastanesinin hali içler acısı.ücretsiz olan otoparkı ücretlendirdi.bütün binaları vs büyükşehire yaptırdı.kocaelideki birçok insan onun yüzünden cumhurun diğer ortaklarına oyunu vermeyi düşünüyor.
    Cevapla
  • İTHAL DEĞİL 1 yıl önce Şikayet Et
    ithal değil Kocaeli'deki Kars Ardahan kökenli halkı hesaba katmıyorsunuz galiba
    Cevapla
  • Orhan0708 1 yıl önce Şikayet Et
    Kocaelinin yerlisimisiniz kardeşim? Değilsiniz. Mesele ayrımcılık değil ama misafiri olduğunuz toprakların asıl sabiplerine de saygılı olun biraz. Değil mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Japonya'dan PKK kararı! Meclis'te onaylandı! Türkiye'ye çağrı
ABD, Çin merkezli 37 savunma sanayi şirketine yaptırım uyguladı