Twitter'da AK Partili belediyeye operasyon

AK Partili Malatya Büyükşehir Belediyesi'yle ilgili su kolilerinin parçalandığı bir video üzerinden yapılan algı operasyonu yalan çıktı.

Twitter'da AK Partili belediyeye operasyon
Twitter'da AK Partili belediyeye operasyon
GİRİŞ 15.04.2023 18:58 GÜNCELLEME 15.04.2023 18:58
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Twitter'da AK Partili Malatya Büyükşehir Belediyesi'yle ilgili bir algı operasyonunun fitili ateşlendi. Bazı trol Twitter hesapları, bir iş makinasının su kolilerini parçaladığı bir video paylaşılarak, görüntünün Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin deprem bölgesi için gönderilen yardımları imha ettiğini iddia etti. Bu video birçok Twitter hesabı tarafından aynı anda dolaşıma sokuldu. 


İddialar sonrası algı operasyonuna maruz kalan Malatya Büyükşehir Belediyesi bir açıklama yaparak iddiaların doğru olmadığını belirtti. Belediye videoya konu olan olayın, aracın ve personelin belediyeyle bir ilgisi ve bağı olmadığını duyurdu. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi;

Bazı sosyal medya hesaplarında Malatya Büyükşehir Belediyemizin adı kullanılarak 'Su kolilerini imha ediyor' paylaşımı yer almaktadır. Vatandaşlarımızın su ihtiyacını tankerle karşılarken bu şekilde paylaşımlarda yer alan videoya konu olan olayın Malatya Büyükşehir Belediyemizle ilgili olmadığını, videoda yer alana araç ve personelin belediyemize bağlı olmadığını, yapılan paylaşımın mesnetsiz bir paylaşım olduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız.

 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 11
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kahbe bizans bile bile bunlar kadar kahbe olmadı
    Cevapla
  • ......... 1 yıl önce Şikayet Et
    elon mask küreselcilerin kafirlerin sadık en büyük finolarından biri değilmi kafirde tek millet değilmi ha içimizdeki ha dışımızdaki ....
    Cevapla
  • TATAR 1 yıl önce Şikayet Et
    Anlayamadığım bu yalan haberleri servis etmenin ,iftira etmenin bu devlette bir cezası yok mu?
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Teröristlerle ittifak gerçekleri gizlemiyor.Millet ittifakına Kandilden direk terörist başlarından övgüler gerçekleri gizlemiyor.chp liler dahil öcalan itine özgürlük vaadecekler gerçekleri gizlemiyor.Nükleer tesisleri , sihaları , şehir hastahenelerini kapatacaklar gerçekleri gizlemiyor.
    Cevapla
  • Enver 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu chpkk lılar yalandan besleniyor başka yaptıkları bir şey yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri