'Dur' ihtarına uymayan şüpheliyle polis arasında çatışma çıktı!

Diyarbakır'da çeşitli suçlardan hakkında arama kaydı bulunan şüpheli, 'Dur' ihtarında bulunan polislere ateş açtı. Kısa süreli çatışmanın yaşandığı bölgeden kaçan şüphelinin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

'Dur' ihtarına uymayan şüpheliyle polis arasında çatışma çıktı!
'Dur' ihtarına uymayan şüpheliyle polis arasında çatışma çıktı!
GİRİŞ 18.04.2023 06:06 GÜNCELLEME 18.04.2023 06:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, gece yarısı Kayapınar ilçesi Nazım Hikmet Caddesi üzerinde bulunan boş arazide meydana geldi. Çeşitli suçlardan hakkında yakalama kararı bulunan bir şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma yapan polis, yol üzerinde kontrol noktası oluşturdu.

Denetim sırasında polisin 'Dur' ihtarında bulunduğu şüpheli, üzerindeki tabancayla ateş açtı. Bunun üzerine polis ekipleri de karşılık verdi. Kısa süreli çatışmanın ardından karanlıktan faydalanan şüpheli olay yerinden kaçtı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Çevrede inceleme yapan ekipler, çatışmanın yaşandığı caddeyi trafiğe kapattı. Çok sayıda polisin sevk edildiği bölgede şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı. 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    abd de olsa en az 100 kurşun yerdi
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    bu aşağılık teröristleri direkt geberteceksin
    Cevapla
  • Komodor 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl kacabiliyor bu nasıl tedbir alma.amatorce davranmayı bırakın.
    Cevapla
  • Geylanı 1 yıl önce Şikayet Et
    Dıyarbakır gıbı hassas bır yerde catısma cıkıyor ve suphelı kacıyor. Bırılerı bu nasıl kactı desın
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben hemen cevaplayayım kardeşim polisin silah kullanma yetkisi yetersiz. Pratikte bu olayda silah kullanabilir ancak şahıs öldüğü zaman polis sorun yaşıyor hatta cezaevine giriyor ne yazık ki bu sebeple araca ateş etmişlerdir o da kaçmış...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme!
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!