Başakşehir'de kamyon devrildi

Başakşehir'de iplik yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak ağaçlık alana devrildi.

Başakşehir'de kamyon devrildi
Başakşehir'de kamyon devrildi
GİRİŞ 27.04.2023 07:40 GÜNCELLEME 27.04.2023 07:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 Sürücü kazadan şans eseri yara almadan kurtulurken devrilen kamyon itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kaldırıldı.

Kaza Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi'nde saat 05.00 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, Emre K. yönetimindeki 16 EN 460 plakalı iplik yüklü kamyon, TEM Otoyolu yan yolda gittiği esnada henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesiyle beraber bariyerlere çarptı. Çarpmanın neticesinde kamyon ağaçlık alana devrildi. Olaya şahit olan vatandaşlar hemen yardıma koşarken aynı zamanda durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri devrilen kamyonun aşağı yuvarlanmaması için ön ve arka kısımlarından halatlarla bağlayarak sabitledi. Daha sonra kamyondan şans eseri yaralanmadan kurtulan sürücü Emre K.'yi bulunduğu yerden çıkardı. Sağlık ekipleri Emre K.'yi ambulansta ayakta kontrol etti. Polis ekipleri ikinci bir kaza yaşaması ihtimaline karşı yolda önlem aldı. İtfaiye ekipleri de olay yerine İBB'ye ait vinç çağırdı. Ağaçlık alana devrilen iplik yüklü kamyon vinç yardımıyla bulunduğu yerden yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kaldırıldı.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ayhan KALENDER 1 yıl önce Şikayet Et
    Öyle hızlı gidiyorlar ki yolda gitmeye korkuyoruz. Daha önce gündeme gelmişti yapılmadı, kamyon ve tırlara hız takibi için Gps takılması. Bu iş ciddiye alınmalı
    Cevapla
  • mmm 1 yıl önce Şikayet Et
    Sebebi aşırı hız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı