Son dakika: Malatya'da çöken binanın enkazında kalan vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı

Kahramanmaraş'taki asrın felaketini yaşatan depremlerden etkilenen Malatya'da çöken 4 katlı binanın enkazında kalan bir vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı.

Son dakika: Malatya'da çöken binanın enkazında kalan vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı
Son dakika: Malatya'da çöken binanın enkazında kalan vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı
GİRİŞ 05.05.2023 21:52 GÜNCELLEME 05.05.2023 21:52
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'taki asrın felaketini yaşatan depremlerden etkilenen Malatya'da 4 katlı bina çöktü. Bina altındaki bir kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

KENDİLİĞİNDEN YIKILAN BİNADA ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

Alınan bilgiye göre, Pazarcık ve Elbistan merkezli 6 Şubat'taki 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'da, Battalgazi ilçesinde bir bina kendiliğinden yıkıldı.

Bölgeye AFAD, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Binanın enkazında 1 kişinin olma ihtimaline karşı arama kurtarma çalışması başlatıldı.

ENKAZDA BİR KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Malatya'da ağır hasarlı binaya hurda toplamak için giren ve enkaz altında kalan 4 kişiden 3'ü kendi imkanıyla kurtulurken, enkaz altında kalan 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Halk 11 ay önce Şikayet Et
    Ağır hasarlı binada ne işi var vatandaşın.
    Cevapla
  • Muhammet Ali Uzun 11 ay önce Şikayet Et
    bekliyirlar ki kendi yıkılsın bize masraf olmasın. hastamisiniz nesiniz oturduğunuz yerden ahkam kesiyorsunuz. durdukları mi var canla başla uğraşıyorlar . sihirli değnek mi kullanıyorlar sırası gelen yıkılıyor .
    Cevapla
  • murat 11 ay önce Şikayet Et
    99 depreminden sonra yıllarca yıkılmayan binalar oldu birde ahkam kesiyorlar .bu zihniyete Allah akıl versin.devlet çalışıyor geceleri bile..
    Cevapla
  • Harputlu 11 ay önce Şikayet Et
    Yetkililer bunu mu bekliyor yıkılacak bir sürü bina var yıksanıza neyi bekliyorsunuz
    Cevapla
  • Serhat Candan 11 ay önce Şikayet Et
    Malatya'da ki furumu bilmeden yorum yapılıyor. Vatandaş hasar durumlarına itiraz ettiği veya mahkemeye gittiği için binalara müdahale edilemiyor. Suç vatandaşta. Malatya'nın durumu bu nedenle daha zor. Diğer illerde binalar yıkıldı. Enkaz kaldırma işlemi hemen hemen bitti. Malatya'da ise binalar genelde ayakta kaldı ama ağır hasarlı bina oldukça fazla. Bu ise sıkıntı.
    Cevapla
  • Fatih 11 ay önce Şikayet Et
    Oturduğu yerden konuşmak o kadar kolay ki! Ben evden yazayım, yetkililer her şeyi hemen yapsınlar. Biz de isteriz her istediğimiz şeyin hemen olmasını ama hem felaketin boyutu hem de imkanlar düşünüldüğünde normale dönüş zaman alıyor. Hadi yap bakalım 5 milyon kişiyi barındıracak yeni evi 2 ayda, o kadar kolay mi?
    Cevapla
  • FERHAT TOKUL 11 ay önce Şikayet Et
    kavye basından konusmak kolay 11 tane il bir taraftan yıkılanı toparlamak diger taraftan yenilerini acmak yapılacak iş gücü 2 katına cıkıyor
    Cevapla
  • Alper 11 ay önce Şikayet Et
    Ya hu bu agir hasarlı binalarin yıkımına incelik verilmeliydi yıkılmış binadan daha cok tehlike arz ediyor
    Cevapla
  • Murat 11 ay önce Şikayet Et
    Malatya'da ağır hasarlı biçok bina hafif hasara çeviriliyor. Neye dayanarak, ne amaçla????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri