Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, TOGG ile öğrencileri evlerine bıraktı

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, makam aracı olarak kullanacağı Türkiye’nin yerli ve milli aracı TOGG’u teslim aldı. İlçe sakinlerinin ilgisi büyük oldu. Başkan Kartoğlu, öğrencileri TOGG ile Başakşehir Millet Bahçesine bıraktı.

GİRİŞ 10.05.2023 19:29 GÜNCELLEME 10.05.2023 19:32

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, makam aracı olarak kullanacağı Türkiye’nin yerli ve milli aracı TOGG’u teslim aldı. "Gençlerle Birlikte, Daha Güçlü" programı için Öğrenciden Armağan Anadolu Lisesi’ne TOGG ile giden Başkan Kartoğlu, öğrencilerin büyük bir ilgisi ile karşılandı. Burada sohbet ettiği öğrencilerden iki kişi başkandan Başakşehir Millet Bahçesine gitmek istediklerini söyledi. Başkan Kartoğlu da çocukları kırmayarak TOGG ile evlerine bıraktı.

Başakşehir sokaklarında TOGG’u gören vatandaşlar da bütük bir heyecanla fotoğraf çekti. Öte yandan TOGG, akşam saatlerinde Başakşehir Kent Meydanı’ndaki Mobil Etkinlik Alanı’nda ilçe sakinleriyle bir araya getirilecek. Aynı zamanda TOGG Başakşehir’i sokak sokak gezmeye devam edecek. 

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!