Diyarbakır'da hakime saldırıda tutuklu sayısı 4'e yükseldi

Diyarbakır Adliyesi'nde verilen cezaya tepki gösteren sanık ile yakınlarının, hakime yönelik saldırısında tutuklu sayısı 4'e yükseldi.

Diyarbakır'da hakime saldırıda tutuklu sayısı 4'e yükseldi
Diyarbakır'da hakime saldırıda tutuklu sayısı 4'e yükseldi
GİRİŞ 18.05.2023 16:01 GÜNCELLEME 18.05.2023 16:01

Olay, dün Diyarbakır Adliyesi'nin zemin katında meydana geldi. Uyuşturucu ticareti suçlamasıyla tutuksuz yargılanan M.N.Ç. (28), 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasında 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Karara itiraz eden M.N.Ç., koridora çıkıp, yakınlarına seslendi. M.N.Ç., akrabası H.Ç. (56) adlı kadın ve Ö.F.Ç. (36), bu sırada koridora çıkan hakime saldırdı.

Hakim, koruma polisleri ve çevredekilerin araya girmesi ile kurtuldu. Şüpheliler yakalanırken, hakim şikayetçi oldu. Savcılığa çıkarılan H.Ç. adlı kadın, Ö.F.Ç. ve M.N.Ç. tutuklanırken, daha sonra yakalanan H.Ç. de bugün adliyeye sevk edildi. H.Ç. de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Vekaletle kurban kesim bedeli açıklandı
Benzin ve motorine indirim geliyor