Diyanet iddiası yine ellerinde patladı!

Diyanet İşleri Başkanlığının 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Atatürk’ü anmadığı iddialarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Diyanet iddiası yine ellerinde patladı!
Diyanet iddiası yine ellerinde patladı!
GİRİŞ 19.05.2023 19:22 GÜNCELLEME 19.05.2023 19:22
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bazı internet siteleri ve sosyal medya kullanıcıları tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığının 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmadığı iddia edilmişti.

Diyanet'in 19 Mayıs'ta yayımladığı mesajda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadele kahramanlarını andığı ortaya çıktı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Kul 11 ay önce Şikayet Et
    3 Mart 1924 yılında GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK tarafından kurulan DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI Ehli sünnetin İslam coğrafyasındaki en büyük teminatıdır...Şia,Vahhabilik, Fetö,Süleymancılar gibi iç ve dış çok tehlikeli ve çok zararlı akımlara karşı en etkili,en önemli,en büyük GÜCÜMÜZDÜR.
    Cevapla
  • Mumsuz Ekrem 11 ay önce Şikayet Et
    Diyanet kadar, YSK kadar taş düşsün başınıza diyeceğim, diyemiyorum. Yeter artık Türkiye Cumhuriyeti ile derdiniz ne? Açıklayın.Kurumları itibarsızlastırıp ne amaç olabilir ki?! Terör örgütleride aynı Parelelde hareket etmiyor mu?
    Cevapla
  • Ersan 11 ay önce Şikayet Et
    Millet ittifakı cuma namazına gitmediği için hutbede ne okunduğunu bilmiyorlar hergün değil haftada bir cumaya gitseniz herseyi bileceksiniz
    Cevapla
  • Buda geçer yahu 11 ay önce Şikayet Et
    Kendisinin ataist olduğunu açıklayan birini diyanet anmak zorundamı chpkk hergün arkasına saklanarak hergün ansın ama bu millete dayatmasın
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    cuma da gözleri yok ki hutbe de kulakları olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!