Süt banyosu davasından beraat etti, 70 kişiye dava açtı!

Konya'da süt toplama merkezinde, teknedeki sütle banyo yaparak halkın sağlığını tehlikeye attıkları gerekçesiyle yargılandıkları davadan beraat eden sanıklardan biri, 70 kişiye dava açtı.

Süt banyosu davasından beraat etti, 70 kişiye dava açtı!
Süt banyosu davasından beraat etti, 70 kişiye dava açtı!
GİRİŞ 22.05.2023 06:29 GÜNCELLEME 22.05.2023 06:29
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Konya'da süt toplama merkezindeki kazan içinde iç çamaşırlarıyla yıkanma görüntüleri ortaya çıktıktan sonra tutuklanan Emre S, beraat ettikten sonra olayın ardından sosyal medya aracılığıyla kendisine hakaret ettiğini ileri sürdüğü 70 kişiden şikayetçi oldu.

Emre S'nin avukatı Mehmet Tunç, yaptığı açıklamada, 70 kişi hakkında şikayette bulunduklarını belirterek, "Bu kişilerle ilgili ceza mahkemelerinde dava açıldı, yargılamalar devam ediyor. Ceza mahkemelerindeki davalar sonuçlanınca hepsine ayrı ayrı tazminat davası açacağız." dedi.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Meram ilçesindeki süt toplama merkezinde çalışanlardan birinin kazana doldurulan sütle banyo yaptığı görüntülerinin 26 Ekim 2020'de sosyal medyada paylaşılmasının ardından İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, firmanın faaliyetine son vermiş ve idari para cezası uygulamıştı.

Olaya ilişkin 5 Kasım'da gözaltına alınan şüpheliler Emre S. ve Uğur T, 6 Kasım'da çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe cezaevine gönderilmiş, 11 Kasım'da da tahliye edilmişti.

Şüpheliler hakkında "zehirli madde katma" suçundan 2'şer yıldan 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmış, 5. Ağır Ceza Mahkemesi, delil yetersizliği gerekçesiyle sanıkların beraatine karar vermişti.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 46
  • şenel 11 ay önce Şikayet Et
    Adalet nerede, yaptığı yanına kar kalıyor. düpedüz teşvik, gelde küçük çocuğuna anlat doğru ve dürüst olmayı.
    Cevapla
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    Yüzsüzlüğün bu kadarı pes, bizim hukuk sisteminde yanlış giden bir şeyler var.
    Cevapla
  • GERÇEK 11 ay önce Şikayet Et
    Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış bunlarınki o hesap hem suçlu hem güçlü
    Cevapla
  • Rizeli53 11 ay önce Şikayet Et
    Bu ikisi tekrar ceza evine gönderilmelidir.
    Cevapla
  • Onlar içsin. 11 ay önce Şikayet Et
    Davayı neden "zehir katmak" diye açtınız? İlk celsede "zehir kattığını gören var mı, yok. Yaz kızım..." olursa, sonuç da bu olur. Halkın sağlığı ile oynamak, güvene ihanetin başka bir ifadesi ve cezası yok mu? "Yok" dense de şaşmıyoruz artık. Süt ikram edin bu kişilere bari...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yapay et gerçeği ortaya çıktı
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti