Sultangazi'de çok sayıda otomobilin lastiklerini patlattılar

Sultangazi'de park halindeki çok sayıda otomobilin lastiği patlatıldı. Sabah araçlarını gören mahalle sakinleri polise giderek şikayetçi oldu.

Sultangazi'de çok sayıda otomobilin lastiklerini patlattılar
Sultangazi'de çok sayıda otomobilin lastiklerini patlattılar
GİRİŞ 27.05.2023 15:12 GÜNCELLEME 27.05.2023 15:12

Olay, İsmetpaşa Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce park halindeki otomobillerin lastikleri patlatıldı. Araç sahipleri sabah uyandığında gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Polise gidip şikayetçi olurken, ekipler de kişileri tespit etmek ve yakalamak için çalışmalara başladı. Araç sahipleri kendi imkanlarıyla patlatılan lastikleri onardı. 

"SOKAĞIN BAŞINDAN SONUNDA KADAR"

Otomobilinin lastiği patlatılan Yılmaz Özdemir, "Benim araçta da zarar var. İki tane lastiği patlattılar. Bildiğim kadarıyla 9 araçta hasar var. Sabah beni bir arkadaş aradı 'lastikleri patlatmışlar' dedi. Gelip baktığımda 2 lastiği patlatmışlar. Sokağın başından sonuna kadar devam etmişler. Komşunun dediğine göre 4.00 sıralarında olmuş." dedi. 

"AMAÇLARI NE, NEDEN YAPTILAR BİLMİYORUZ" 

Emre Geyik ise "Gece saat 04.00'da kimliği belli olmayan kişiler ne alıp veremedikleri varsa artık mahallenin bütün lastiklerini kesmişler. Herkes kendi çabalarıyla yapmaya çalışıyor. Amaçları ne neden yaptılar bilmiyoruz. Kameralardan tespit etmeye çalışıyoruz. Aşağı yukarı 30 aracın lastiğini patlattılar. Maddi olarak tahmini olarak 5, 6 bin lira zararım var. Bazı araçların 4 lastiği de kesilmiş" dedi

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı